reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2024

Ale masz cały czas taki sam nieustający bol ? Nie strasz mnie 😪😪😪 ja już mam dość. Czlowiek nie może w ogóle funkcjonować. A już najgorzej się schylić
Miałam podobnie w poprzedniej ciąży z córką 🙄 bol ogromny i trwał kilka tygodni w pierwszym trymestrze co drugi albo trzeci dzień, siedziałam z opaska zawiązaną na głowie bo ucisk mi pomagał i trochę uśniezał ból, nacierałam się też amolem na wcześniej nawilżone skronie.

reklama
Dziewczyny albo to przez ciążę i moje humorki albo coś naprawdę jest ze mną nie tak. Zapisałam się do kilku grup na fb i jak widzę niektóre posty to się zastanawiam czy każdy może zostać matką w tym momencie, w którym jest 🫣🫣🫣 przecież jak ktoś myśli o potomstwie to chociaż powinien mieć trochę oleju w głowie a tam są osoby typu kiedy bocian podrzuci moje dziecko. Jedna dziewczyna napisała, że zrobiła kolczyk w nosie a nie wiedziała, że jest w ciazy i co ona teraz biedna szybko ma zrobić... albo dziewczyny dają testy z dwoma grubymi kreskami i pytają czy widac druga kreskę czy mają już jakieś "schizy". I co chwile wynik bety. Ponad 80 tys beta i załamanie, że nie rośnie, że już się nie podwaja. No oszaleć mozna 🫣 chyba muszę wyjść z tych grup bo ciaza mi nie służy żeby to czytać 😅
Uff wyżaliłam się, dzięki 🤪🤪🤪

Dziewczyny albo to przez ciążę i moje humorki albo coś naprawdę jest ze mną nie tak. Zapisałam się do kilku grup na fb i jak widzę niektóre posty to się zastanawiam czy każdy może zostać matką w tym momencie, w którym jest 🫣🫣🫣 przecież jak ktoś myśli o potomstwie to chociaż powinien mieć trochę oleju w głowie a tam są osoby typu kiedy bocian podrzuci moje dziecko. Jedna dziewczyna napisała, że zrobiła kolczyk w nosie a nie wiedziała, że jest w ciazy i co ona teraz biedna szybko ma zrobić... albo dziewczyny dają testy z dwoma grubymi kreskami i pytają czy widac druga kreskę czy mają już jakieś "schizy". I co chwile wynik bety. Ponad 80 tys beta i załamanie, że nie rośnie, że już się nie podwaja. No oszaleć mozna 🫣 chyba muszę wyjść z tych grup bo ciaza mi nie służy żeby to czytać 😅
Ewidentnie widać, że coś jest z nimi nie tak🤣🤣 dobrze, że my jesteśmy normalne i poukładane hehehe 🤣🤣🤣

ja dziś wyszłam z wszystko na fb. Dołączę może za jakiś czas jak się trochę uspokoi i będzie wiadomo, które spoko funkcjonują . Nie na moje nerwy to 🤣 zreszta na którejś grupie administrator napisała , ze zamknęła czat, bo się dziewczyny nawzajem obrażały…

ja dziś wyszłam z wszystko na fb. Dołączę może za jakiś czas jak się trochę uspokoi i będzie wiadomo, które spoko funkcjonują . Nie na moje nerwy to 🤣 zreszta na którejś grupie administrator napisała , ze zamknęła czat, bo się dziewczyny nawzajem obrażały…
Masakra🤣

Te grupy tak wyglądają 🫣 masakra, ja się dodałam dopiero jak młoda miała z pół roku albo więcej to już było spokojniej. Ale i tak są awantury czyja prawda jest prawdziwsza przy wychowywaniu dzieci 🤣

reklama
Do góry