Dziewczyny mam pytanie jak przygotowujecie butelki/lejki do laktatora/pojemniki na przechowywanie mleka - generalnie chodzi mi o plastik - czy Wy
Ja miałam 32+2...teraz już co 2 tygodnie będę chodzić...mała 2200.Ooo to muszę za nimi popatrzeć.
Miałyście już dziewczyny to USG po 30 tygodniu? Ja już się nie mogę doczekać...
reklama
Ja kupiłam Dada Care.A jakie pieluszki jednorazowe zabieracie do szpitala na pierwsze dni? Myślałam o Pampers Premium Care, ale podobno mają nieprzyjemny chemiczny zapach może lepsze będą Bambiboo? Znajoma polecała mi tez Huggies Elite Soft. Ja jestem zielona w tym temacie
Tyna_88
Fanka BB :)
Laktator mam po pierwszym dziecku - Canpol elektryczny. Kupiłam na allegro nowe wymienne części. Butelkę mam z aventa plastikową.Ja przy 1 dziecku za każdym razem myłam i wypatrzyłam wręcz gotowałam kilka minut. Przy drugim nie użyłam ani 1 butelki ..zobaczymy jak będzie przy trzecim1 kupię żeby mieć nawet na odciągnięcie mleka.
A co z laktatorami ? Kupujecie odrazu ?
Ja też - te białe, jakieś pure. Chciałabym kupić do szpitala bambiboo, ale czekam czy będzie jakaś promocjaJa mam Dada
Ja też - te białe, jakieś pure. Chciałabym kupić do szpitala bambiboo, ale czekam czy będzie jakaś promocja
Bambiboo rozmiar 1 będą w Rossmannie w promocji od 1.02 za 25,99 zł
Ja teraz będę miała 31 i 4
I jak elektryczny laktator się sprawdził ? Warto zainwestować ? Bo ja miałam najzwyklejszy i może dlatego źle to wspominamLaktator mam po pierwszym dziecku - Canpol elektryczny. Kupiłam na allegro nowe wymienne części. Butelkę mam z aventa plastikową.
Ja też - te białe, jakieś pure. Chciałabym kupić do szpitala bambiboo, ale czekam czy będzie jakaś promocja
Tyna_88
Ja wtedy zdecydowałam się na niego dlatego, że był najtańszy z elektrycznych. Nie wiedziałam czy się przyda, więc wybrałam taki kompromis. Sprawdził się. Musiałam pompować dość sporo kiedy miałam problemy ze zdrowiem. Robiłam to i w aucie jadąc jako pasażer z zabiegów używając opcji na baterie. Cenię sobie, że nie musiałam ręką ściskać, byłoby to męczące.Ja teraz będę miała 31 i 4
I jak elektryczny laktator się sprawdził ? Warto zainwestować ? Bo ja miałam najzwyklejszy i może dlatego źle to wspominam
Masz rację ja właśnie robiłam to ręcznie to było bardzo męczące i zajmowało co gorsze duuuzo czasu.Ja wtedy zdecydowałam się na niego dlatego, że był najtańszy z elektrycznych. Nie wiedziałam czy się przyda, więc wybrałam taki kompromis. Sprawdził się. Musiałam pompować dość sporo kiedy miałam problemy ze zdrowiem. Robiłam to i w aucie jadąc jako pasażer z zabiegów używając opcji na baterie. Cenię sobie, że nie musiałam ręką ściskać, byłoby to męczące.
Macie już poprane i poprasowane wszytskoe ciuszki ?
reklama
kokaloka
Ja dzisiaj właśnie wyprasowalam wszystko 56+ wszystkie kocyki rożki itd. Walizka do szpitala w 80% spakowana Zeszło mi cały dziej bo tyle ciuszków dostałam . Planuje jeszcze 62 w drugiej kolejności…Masz rację ja właśnie robiłam to ręcznie to było bardzo męczące i zajmowało co gorsze duuuzo czasu.
Macie już poprane i poprasowane wszytskoe ciuszki ?