reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2023

Dziewczyny mam pytanie jak przygotowujecie butelki/lejki do laktatora/pojemniki na przechowywanie mleka - generalnie chodzi mi o plastik - czy Wy
Ooo to muszę za nimi popatrzeć.
Miałyście już dziewczyny to USG po 30 tygodniu? Ja już się nie mogę doczekać...
Ja miałam 32+2...teraz już co 2 tygodnie będę chodzić...mała 2200.

reklama
Dzięki dziewczyny za wszystkie pieluszkowe polecajki ❤️
Kopiąc po Allegro rzuciły mi się jeszcze w oczy pieluszki KIT&KIN, mają bardzo dobre opinie. Czy któraś z Was używała ich przy swoich maluszkach?

Załączniki

• 41B9B386-2566-4C00-B6DB-714942AD985E.jpeg
    41B9B386-2566-4C00-B6DB-714942AD985E.jpeg
    101,5 KB · Wyświetleń: 53
Ja przy 1 dziecku za każdym razem myłam i wypatrzyłam wręcz gotowałam kilka minut. Przy drugim nie użyłam ani 1 butelki ..zobaczymy jak będzie przy trzecim😊1 kupię żeby mieć nawet na odciągnięcie mleka.
A co z laktatorami ? Kupujecie odrazu ?
Laktator mam po pierwszym dziecku - Canpol elektryczny. Kupiłam na allegro nowe wymienne części. Butelkę mam z aventa plastikową.

Ja też - te białe, jakieś pure. Chciałabym kupić do szpitala bambiboo, ale czekam czy będzie jakaś promocja 🙈

Ja teraz będę miała 31 i 4
Laktator mam po pierwszym dziecku - Canpol elektryczny. Kupiłam na allegro nowe wymienne części. Butelkę mam z aventa plastikową.

Ja też - te białe, jakieś pure. Chciałabym kupić do szpitala bambiboo, ale czekam czy będzie jakaś promocja 🙈
I jak elektryczny laktator się sprawdził ? Warto zainwestować ? Bo ja miałam najzwyklejszy i może dlatego źle to wspominam

Ja teraz będę miała 31 i 4

I jak elektryczny laktator się sprawdził ? Warto zainwestować ? Bo ja miałam najzwyklejszy i może dlatego źle to wspominam
Ja wtedy zdecydowałam się na niego dlatego, że był najtańszy z elektrycznych. Nie wiedziałam czy się przyda, więc wybrałam taki kompromis. Sprawdził się. Musiałam pompować dość sporo kiedy miałam problemy ze zdrowiem. Robiłam to i w aucie jadąc jako pasażer z zabiegów używając opcji na baterie. Cenię sobie, że nie musiałam ręką ściskać, byłoby to męczące.

Ja wtedy zdecydowałam się na niego dlatego, że był najtańszy z elektrycznych. Nie wiedziałam czy się przyda, więc wybrałam taki kompromis. Sprawdził się. Musiałam pompować dość sporo kiedy miałam problemy ze zdrowiem. Robiłam to i w aucie jadąc jako pasażer z zabiegów używając opcji na baterie. Cenię sobie, że nie musiałam ręką ściskać, byłoby to męczące.
Masz rację ja właśnie robiłam to ręcznie to było bardzo męczące i zajmowało co gorsze duuuzo czasu.
Macie już poprane i poprasowane wszytskoe ciuszki ?

reklama
Masz rację ja właśnie robiłam to ręcznie to było bardzo męczące i zajmowało co gorsze duuuzo czasu.
Macie już poprane i poprasowane wszytskoe ciuszki ?
Ja dzisiaj właśnie wyprasowalam wszystko 56+ wszystkie kocyki rożki itd. Walizka do szpitala w 80% spakowana 💪 Zeszło mi cały dziej bo tyle ciuszków dostałam 🤯🙀. Planuje jeszcze 62 w drugiej kolejności…

Do góry