Neno Angelo, a butelkę dokupilam z Tommee Tippee plastikową. Zobaczymy jak nam będzie szło karmienie (to będzie moje pierwsze dziecko, wiec nie wiem), jeżeli głównie butelką to z pewnością kupię szklane.A jaki laktator kupiłaś? Plastikowe butelki?
reklama
Powiem Wam tak jak przy córce zaczęłam bawić się w odciąganie pokarmu to jakoś szybko mi ten pokarm zaczął zanikać..ja nie wiem czy to zbieg okoliczności (karmilam 6 miesięcy)ale przy drugim dziecku nie odciagalam praktycznie wogole i karmiłam do 2 roku życia a pokarmu było bardzo dużo..
Chociaż powiem Wam że ja napewno będę zmuszona do odciągania pokarmu raz na jakiś czas ..mam nadzieję że jakiś damy radę.
Chociaż powiem Wam że ja napewno będę zmuszona do odciągania pokarmu raz na jakiś czas ..mam nadzieję że jakiś damy radę.
Ja też miałam przy 1 dziecku te buteleczki - bardzo poręczne , byliśmy zadowoleni.Neno Angelo, a butelkę dokupilam z Tommee Tippee plastikową. Zobaczymy jak nam będzie szło karmienie (to będzie moje pierwsze dziecko, wiec nie wiem), jeżeli głównie butelką to z pewnością kupię szklane.
A jakie pieluszki jednorazowe zabieracie do szpitala na pierwsze dni? Myślałam o Pampers Premium Care, ale podobno mają nieprzyjemny chemiczny zapach może lepsze będą Bambiboo? Znajoma polecała mi tez Huggies Elite Soft. Ja jestem zielona w tym temacie
Helena!
Moderator
Bambo Nature, najlepsze.A jakie pieluszki jednorazowe zabieracie do szpitala na pierwsze dni? Myślałam o Pampers Premium Care, ale podobno mają nieprzyjemny chemiczny zapach może lepsze będą Bambiboo? Znajoma polecała mi tez Huggies Elite Soft. Ja jestem zielona w tym temacie
Nie słyszałam o nich. One są w Rossmanie ?Bambo Nature, najlepsze.
Helena!
Moderator
nie, ale można je kupić na Allegro np. W przeciwieństwie do pampersow nie zawierają chemii, a do tego są biodegradowalne. W porównaniu z bambiboo są mniej sztywne i jakieś takie przyjemniejsze.Nie słyszałam o nich. One są w Rossmanie ?
Załączniki
Ja kupiłam przez AllegroNie słyszałam o nich. One są w Rossmanie ?
reklama
Ja mam DadaA jakie pieluszki jednorazowe zabieracie do szpitala na pierwsze dni? Myślałam o Pampers Premium Care, ale podobno mają nieprzyjemny chemiczny zapach może lepsze będą Bambiboo? Znajoma polecała mi tez Huggies Elite Soft. Ja jestem zielona w tym temacie