reklama
Helena!
Moderator
mój gin sprawdza szyjkę na usg.Ja też 24 tydzień,
Termin na 20.03
A jak u Was @Anna12345689 były zdiagnozowane te zbyt krótkie szyjki, bo ja nie kojarzę u sobie takiego badania
Daanaa
Fanka BB :)
a jak się nazywa ten parametr na wydruku? Może jest, tylko o tym nie wiem xdmój gin sprawdza szyjkę na usg.
Helena!
Moderator
mi lekarka nic nie drukowała. Po prostu mnie poinformowała ile wynosi.a jak się nazywa ten parametr na wydruku? Może jest, tylko o tym nie wiem xd
Daanaa
to u mnie w takim razie nie sprawdzała...mi lekarka nic nie drukowała. Po prostu mnie poinformowała ile wynosi.
Zapytam jej w piątek
Lake882
Moje samopoczucie różne raz lepiej raz gorzej ale do przodu. Najgorsze że szybko się mecze a ta pogoda nie pomaga. Co do ruchów to moje maleństwo też różnie się wierci ale jest to normalne. Jeśli jednak masz jakieś obawy to poproś o częstsze wizyty.Trochę stresuje się ze maluch nie daje o sobie znać, od razu czarne scenariusze chodzą po głowie, chyba 2dni (albo są tak skromne ze nie może mylę je z jelitami). Plus mam obawy przed krzywa cukrowa ale trzeba odpędzać czarne chmury a jak Twoje samopoczucie?
Co do krzywej moim zdaniem nie ma się co nastawiać bo co ma być to będzie. Głowa do góry. A kiedy masz krzywa?
Lake882
Hej dziewczyny ja dopiero 24 tydzien
Termin porodu 18.03.2023
Jest ciężko szew założony profilaktycznie w 15 tygodniu szyjka skrócila się z 3,6 na 3,1 narazie oszczędny tryb oby się narazie wiecej nie skracała
Dbajcie o siebie i odpoczywajcie ale ruch też jest dobry chyba że lekarz zalecił inaczej. Ja się zastanawiam jak moja szyjka się trzyma ale w poniedziałek się dowiem.U mnie pessar w 22tc, szyjka 23mm. Też mam nadzieję, że to coś pomoże.
Lake882
Może sprawdzała ale nic nie powiedziała bo było ok.to u mnie w takim razie nie sprawdzała...
Zapytam jej w piątek
Daanaa
to też możliwe, jutro się dowiemMoże sprawdzała ale nic nie powiedziała bo było ok.
reklama
Anna123456789
Początkująca w BB
Usg dopochwowe pierwszą ciąże straciłam własnie z powodu niewydolności szyji dlatega na każdej wizycie lekarz bada mi szyjkę usg dopochwowoJa też 24 tydzień,
Termin na 20.03
A jak u Was @Anna12345689 były zdiagnozowane te zbyt krótkie szyjki, bo ja nie kojarzę u sobie takiego badania