reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2023

Ja też 24 tydzień,
Termin na 20.03

A jak u Was @Anna12345689 były zdiagnozowane te zbyt krótkie szyjki, bo ja nie kojarzę u sobie takiego badania

reklama
Trochę stresuje się ze maluch nie daje o sobie znać, od razu czarne scenariusze chodzą po głowie, chyba 2dni (albo są tak skromne ze nie może mylę je z jelitami). Plus mam obawy przed krzywa cukrowa 😒 ale trzeba odpędzać czarne chmury 😊 a jak Twoje samopoczucie? ☺️
Moje samopoczucie różne 🙂 raz lepiej raz gorzej ale do przodu. Najgorsze że szybko się mecze a ta pogoda nie pomaga. Co do ruchów to moje maleństwo też różnie się wierci ale jest to normalne. Jeśli jednak masz jakieś obawy to poproś o częstsze wizyty.
Co do krzywej moim zdaniem nie ma się co nastawiać bo co ma być to będzie. Głowa do góry. A kiedy masz krzywa?

Hej dziewczyny ja dopiero 24 tydzien
Termin porodu 18.03.2023
Jest ciężko szew założony profilaktycznie w 15 tygodniu szyjka skrócila się z 3,6 na 3,1 narazie oszczędny tryb oby się narazie wiecej nie skracała
U mnie pessar w 22tc, szyjka 23mm. Też mam nadzieję, że to coś pomoże.
Dbajcie o siebie i odpoczywajcie ale ruch też jest dobry chyba że lekarz zalecił inaczej. Ja się zastanawiam jak moja szyjka się trzyma ale w poniedziałek się dowiem.

reklama
Do góry