Hej, u mnie szkoła rodzenia w pierwszej ciąży zrobiła robotę bo my nic nie wiedzieliśmy. Tam mówili ile wody lać, ja kąpać, mąż ćwiczył na lalce, ja polecamLaski jednak będę musiała sobie zrobić trochę wolnego bo zapisałam się do szkoły rodzenia zajęcia popołudniami, najlepsza położna ponoć u nas, oddziałowa zresztą 2x w tygodniu, za tydzień początek. Dobrze ze zadzwoniłam i terminu nie przegapiłam
reklama
Jestem po dwóch poronieniach, a dodatkowo mam obciążenia wynikające z chorób przewlekłych. Wszystko będzie dobrze, myśl pozytywnieA czemu wysokiego ryzyka?
Ja mam dzisiaj badanie, siedzę w pracy i czekam..
Ja też po poronieniach tylko w odstępie 2 lat. Ta ciąża jest od razu po lyzeczkowaniuJestem po dwóch poronieniach, a dodatkowo mam obciążenia wynikające z chorób przewlekłych. Wszystko będzie dobrze, myśl pozytywnie
Miałam kiepskie wyniki badania moczu w 8 tygodniu, od tamtej pory łykam Żuravit i wyniki idealne. Ale skonsultuj to ze swoim lekarzemDziewczyny czy miała któras z Was w moczu erytrocyty (10), leukocyty (23) oraz bardzo liczne bakterie ?
+ czy Was też dzieciaczki kopią tak bardzo nisko, że aż czasem to nieprzyjemne uczucie?
Lake882
Fanka BB :)
Nie miałam problemów z moczem więc nie pomogę.Dziewczyny czy miała któras z Was w moczu erytrocyty (10), leukocyty (23) oraz bardzo liczne bakterie ?
+ czy Was też dzieciaczki kopią tak bardzo nisko, że aż czasem to nieprzyjemne uczucie?
Czasami tak jest że maluszek się powierci i jest bardzo nisko i czasami faktycznie nie jest to najprzyjemniejsze.
Intasek
Tak zdąża się jest ja ma łożysko na przodzie, to wydaje mi się, że tych wyżej ruchów w ogóle nie ma, tylko te bardzo nisko w pochwęDziewczyny czy miała któras z Was w moczu erytrocyty (10), leukocyty (23) oraz bardzo liczne bakterie ?
U mnie to samo, łożysko na przodzie i ruchu zazwyczaj nisko.Tak zdąża się jest ja ma łożysko na przodzie, to wydaje mi się, że tych wyżej ruchów w ogóle nie ma, tylko te bardzo nisko w pochwę
spelnicmarzenie
ja tez czuje tylko na dole, pytaliśmy się lekarza ale nie odpowiedziała nam na to pytanie tylko „fuknęła” dlatego czekam na prywatnaTak zdąża się jest ja ma łożysko na przodzie, to wydaje mi się, że tych wyżej ruchów w ogóle nie ma, tylko te bardzo nisko w pochwę
reklama
kokaloka
Ja tez mam łożysko na przodzie w sensie na przedniej ścianie i ruchy czuje różnie, najwyżej z 2 centrymetey nad pępkiem, najczęściej poniżej pępka ale nie jakoś super nisko, w każdym razie nie tak żeby mi było nieprzyjemnie. Myślicie ze łożysko na przedniej ścianie ma coś do tego?