reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2023

Ja mam połówkowe za 2 dni, ciekawa jestem czy moje maleństwo będzie nadal takie nieśmiałe 🤣 ręce za głowa, nogi razem tylko poslady widać 🤪

Uhh już nie mogę wie doczekać.
Jak wasze samopoczucie babeczki? ❤️
Ja mam 2 prenatalne 15.11 już nie mogę się doczekać.
Co do samopoczucia to jesienna aura chyba mi nie sprzyja...

reklama
hej Dziewczyny :) Moje prenatalne sa za rowno tydzien i bardzo nie moge sie ich doczekac 🥰 Szczegolnie po moich ostatnich przebojach :D Plec poznamy na 'baby reveal' i mam nadzieje ze lekarz juz bedzie w stanie dostrzec co mi sie kryje w brzuchu :D Robicie tez taka impreze?

A tak w ogole, pytanie o wage: ile przytylyscie do tej pory? Dzisiaj mam 20+1TC i waga wzrosla o 2,5kg ale przez ostatni miesiac nic mi nie przybylo. Nawet troche twarz, rece i nogi mi zmalaly. Na szczescie dla mnie to nie jest niepokojace bo startowalam z 4 kg za duza waga porownujac do BMI :D A jak jest u was?

hej Dziewczyny :) Moje prenatalne sa za rowno tydzien i bardzo nie moge sie ich doczekac 🥰 Szczegolnie po moich ostatnich przebojach :D Plec poznamy na 'baby reveal' i mam nadzieje ze lekarz juz bedzie w stanie dostrzec co mi sie kryje w brzuchu :D Robicie tez taka impreze?

A tak w ogole, pytanie o wage: ile przytylyscie do tej pory? Dzisiaj mam 20+1TC i waga wzrosla o 2,5kg ale przez ostatni miesiac nic mi nie przybylo. Nawet troche twarz, rece i nogi mi zmalaly. Na szczescie dla mnie to nie jest niepokojace bo startowalam z 4 kg za duza waga porownujac do BMI :D A jak jest u was?
U mnie już +7 🫣 - 23+3 i przybieram od samego początku równiutko. Ciekawe jak to się skończy…

Ja na początku przybierałam, a ostatnio od ostatniej wizyty z oonirem wagi nic zaledwie 0,2kg (obecną waga 53,4 kg startowałam z 48 kg) ale nic nie mówił lekarz, z dzidziusiem wszystko ok i to najważniejsze

U nas połówkowe dopiero 9.11, bo termin na 20.03 :) ale przed polowkowym czeka nas jeszcze wizyta u lekarza prowadzącego :) mamy nadzieje poznać wreszcie płeć, bo nasz bobas to wstydzioch i nie chciał do tej pory pokazać :)
Hej, patrzę że mamy taki sam termin porodu i połówkowych! Powodzenia jutro żeby wszystko było dobrze widać 🥰

Hej, patrzę że mamy taki sam termin porodu i połówkowych! Powodzenia jutro żeby wszystko było dobrze widać 🥰
Hej, my już po badaniach, bo musieliśmy przełożyć na 5.11, ale wszystko było dobrze widać :) bobas zdrowy, to najważniejsze :) dostaliśmy od razu skierowanie na echo serca maluszka - Doktor powiedziała, ze nic podejrzanego nie widzi, ale z uwagi na ciążę wysokiego ryzyka lepiej zrobić.

Hej, my już po badaniach, bo musieliśmy przełożyć na 5.11, ale wszystko było dobrze widać :) bobas zdrowy, to najważniejsze :) dostaliśmy od razu skierowanie na echo serca maluszka - Doktor powiedziała, ze nic podejrzanego nie widzi, ale z uwagi na ciążę wysokiego ryzyka lepiej zrobić.
A czemu wysokiego ryzyka?
Ja mam dzisiaj badanie, siedzę w pracy i czekam.. 😁

Lepiej sprawdzić niż odpuścić 🙂 daj znać po badaniu 🙂

reklama
Laski jednak będę musiała sobie zrobić trochę wolnego bo zapisałam się do szkoły rodzenia 🙈 zajęcia popołudniami, najlepsza położna ponoć u nas, oddziałowa zresztą 🙃 2x w tygodniu, za tydzień początek. Dobrze ze zadzwoniłam i terminu nie przegapiłam 😁😇

Do góry