reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Marcowe mamy 2023

Ja jeszcze chyba wcale nie czuje, albo nie wiem że to już ruchy 😋 co wieczór wczuwam się i czekam, ale chyba póki co nic z tego
Ja zaczynam 19 tc i tez cichoszaaa☺️☺️ Az mnie to zastanawia, ale czekam cierpliwie 😌

PS. Sorki za te posty pod postem ale coś edycja mi nie wyszła tak jak chciałam 🤔

reklama
To moja druga ciąża. W pierwszej dużo później czułam ruchy ale miałam łożysko na przedniej ścianie, a teraz dla odmiany na tylniej więc to może przez to tak wcześnie 😊
A w którym tygodniu wtedy poczułaś? Też mam łożysko na przedniej ścianie i nic nie czuję, koleżanka mi mówiła, że jak ona miała na przedniej to dopiero w 25 tygodniu zaczęła czuć, dlatego jestem ciekawa 😀

Hej kobietki, tez nie dostałam wiadomości odnośnie prywatnego wątku.

Ja na wizytę w 16 tyg mam zrobić badania morfologii krwi i mocz, jutro właśnie idę na pobranie. Powiem wam, ze zastanawiam się nad badaniem prenatalnym, tylko trochę przespałam temat i teraz mogę zrobić te badania Nifty lub Sanco bo to 15 tydzień, lekarz prowadzący niby mówi, ze wszystko jest w porządku i on nie widzi sensu robić tych badań, tylko kobietki powiedzcie mi czy wiedza o tym ze maleństwo ma jakieś wady czy nie, może cos zmienić? Czy jest jakieś leczenie i duże prawdopodobieństwo wyleczenia tego, czy raczej mimo leczenia wad dzieciątko rodzi się z wadami? Przyznaje się bez bicia, ze naprawdę jak swoje życie ogarniam na codzień tak tematu ciąży wcale 🙈

Hej kobietki, tez nie dostałam wiadomości odnośnie prywatnego wątku.

Ja na wizytę w 16 tyg mam zrobić badania morfologii krwi i mocz, jutro właśnie idę na pobranie. Powiem wam, ze zastanawiam się nad badaniem prenatalnym, tylko trochę przespałam temat i teraz mogę zrobić te badania Nifty lub Sanco bo to 15 tydzień, lekarz prowadzący niby mówi, ze wszystko jest w porządku i on nie widzi sensu robić tych badań, tylko kobietki powiedzcie mi czy wiedza o tym ze maleństwo ma jakieś wady czy nie, może cos zmienić? Czy jest jakieś leczenie i duże prawdopodobieństwo wyleczenia tego, czy raczej mimo leczenia wad dzieciątko rodzi się z wadami? Przyznaje się bez bicia, ze naprawdę jak swoje życie ogarniam na codzień tak tematu ciąży wcale 🙈
Z tego co wiem jest możliwość przeprowadzenia operacji dziecka w łonie matki. Dodatkowo wiadomo jaki szpital jest potrzebny (chodzi mi o stopnie referencyjności)
Jak masz taką możliwość żeby zrobić te płatne badania to wydaje mi się że warto!

Co do pielęgnacji twarzy to od lat używam kosmetyków cetaphil md, ps, da zamiennie pod podkład. Kupiłam na testy pięknie pachnący krem z spf z bielendy profesional taki żółty i cerave z ceramidami, zarówno jeden i drugi mnie zapycha i powróciłam do cetaphilu i oczywiście polecam.

Hej, długo szukałam takiego wątku, mam nadzieję, że można dołączyć?
Wiem, że jesteście dla siebie dużym wsparciem... Szukam osób, które są na podobnym etapie jak ja i którym będę mogła zadać pytanie lub podzielić się swoimi doświadczeniami 🙂

Wiem, że jesteście dla siebie dużym wsparciem... Szukam osób, które są na podobnym etapie jak ja i którym będę mogła zadać pytanie lub podzielić się swoimi doświadczeniami 🙂
A na jakim etapie jesteś?

reklama
Witamy, opowiedz nam coś o sobie 🙂
Tutaj jest dużo dziewczyn, więc wsparcie jest. A dużo dziewczyn czeka aż reszta zacznie się udzielać bo chętnych na forum zamknięte jest dużo ale jakoś nie bardzo chcą się udzielać na głównym wątku.

Do góry