JedynyWolnyNick
Zaciekawiona BB
Nie bardzo wiem na czym polega prywatny wątek. Chodzi o to, że tylko my będziemy go widzieć?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dokładnie tak. Widzą go i moga pisac tam tylko osoby do niego dołączone. Może więc w większą swoboda rozmwiać, dzielić się wątpliwościami czy wrzucać fotki brzucha czy usgNie bardzo wiem na czym polega prywatny wątek. Chodzi o to, że tylko my będziemy go widzieć?
Mam tak samoJa nie czuje jakiejś szczególnej potrzeby robienia prywatnego wątku, ale jak będzie to wpisuję się na listę
To jako doświadczona osoba możesz coś podpowiedzieć? Jak się zakłada taki wątek i czy może być dwóch moderatorów?Ja chętnie przejdę, chyba nie będzie nas dużo co do moderacji odpadam, nie uciagne dwóch prywatnych i roczniaka
Może być dwóch, trzeba napisac do Asiaslu, że chcemy taki wątek (jeden marcowych już jest więc chyba trzeba jej zaznaczyć, że chodzi o drugi) i podać listę z nikami chętnych osóbTo jako doświadczona osoba możesz coś podpowiedzieć? Jak się zakłada taki wątek i czy może być dwóch moderatorów?
No dobra. Nie brzmi to skomplikowanieMoże być dwóch, trzeba napisac do Asiaslu, że chcemy taki wątek (jeden marcowych już jest więc chyba trzeba jej zaznaczyć, że chodzi o drugi) i podać listę z nikami chętnych osób
Jak dla mnie możnaNo dobra. Nie brzmi to skomplikowanie
Teraz robię sobie weekendowy reset i wracam we wtorek.
Mogę to wtedy ogarnąć.
Może do tego czasu przygotujmy listę chętnych?