Lake882
Fanka BB :)
Mi pani w rejestracji powiedziała żeby nie czekać do następnej wizyty tylko się umówić. I dlatego taka rozbita trochę jestem.U nas lekarz spojrzał na wyniki przy kolejnej wizycie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mi pani w rejestracji powiedziała żeby nie czekać do następnej wizyty tylko się umówić. I dlatego taka rozbita trochę jestem.U nas lekarz spojrzał na wyniki przy kolejnej wizycie
Może podejdź, odbierz wyniki i będziesz wiedziała na czym stoisz. Tak to niepotrzebnie się martwisz.Mi pani w rejestracji powiedziała żeby nie czekać do następnej wizyty tylko się umówić. I dlatego taka rozbita trochę jestem.
Na Twoim miejscu bym pojechała i odebrała te wyniki. Interpretacja wg mnie nie należy do najprostszych ale jest napisane czy i jakie jest ryzyko wad.Mi pani w rejestracji powiedziała żeby nie czekać do następnej wizyty tylko się umówić. I dlatego taka rozbita trochę jestem.
A wiesz ze wyniki pappa razem z usg się ocenia? Jesli mialas usg to przy następnej wizycie bym poprosiła lekarza o ocenęMi pani w rejestracji powiedziała żeby nie czekać do następnej wizyty tylko się umówić. I dlatego taka rozbita trochę jestem.
Ogólnie to wiem bo przy 1 i 2 dziecku tydzień przed USG prenatalnym miał pobierana krew. Teraz badania robione w innym miejscu.A wiesz ze wyniki pappa razem z usg się ocenia? Jesli mialas usg to przy następnej wizycie bym poprosiła lekarza o ocenę
Hej, zakładam wątek dla mam z terminem na marzec 2023. Zapraszam
U mnie termin też końcówka marca i myślę że koło 30 tc zacznę ogarniać temat. Tylko u mnie to 3 więc mam dużo jeszcze po starszych dzieciaczkachU mnie termin na 28 marca, dziewczyny szczerze kiedy zaczynacie zakupy?
U mnie termin też końcówka marca i myślę że koło 30 tc zacznę ogarniać temat. Tylko u mnie to 3 więc mam dużo jeszcze po starszych dzieciaczkach