Brawurka12
Aktywna w BB
Trzymam kciukiDziewczyny miłego dzionka dla was oby upały za bardzo nie doskwierały za bardzo dzisiaj mam wizytę na 20
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Trzymam kciukiDziewczyny miłego dzionka dla was oby upały za bardzo nie doskwierały za bardzo dzisiaj mam wizytę na 20
Bardzo mi przykroDziewczyny, serce mojego dzidziusia przestało bić. Trzymam za Was wszystkie mocno kciuki.
Przykro mi.Dziewczyny, serce mojego dzidziusia przestało bić. Trzymam za Was wszystkie mocno kciuki.
Będę trzymać kciuki ❤Dzień dobry!
Mnie dziś ruszyły mdłości na maksa, wszystko mi śmierdzi.
Na 11.20 mam wizytę. Pierwszą.. Trzymajcie kciuki bo mam dziś równo 8 tc więc wszystko będzie jasne.
Miłego dnia!
może już być widać Z corka gin potwierdził na 100% dopiero w 6 miesiącu, a z synem w 11 tygodniu Najpierw zapytał kogo mam już w domu, jak powiedziałam ze córkę to powiedzial ze super bo teraz bedzie synCoooo? Czyli myślicie, że jak mam prenatalne 12+3 to może być coś widać?
Już mnie skręca z ciekawości
przytulam Cię mocno wiem przez co przechodzisz życzę Tobie dużo zdrówka i sił na najbliższy czas Pamiętaj, ze po burzy zawsze przychodzi słońce! Nigdy się nie poddawaj. Przemysl dobrze możliwość przebadania płodu. Ja tego nie zrobiłam i trochę żałuje, bo być może miałabym ta ciaze bardziej spokojna… trzymam się Kochana!Dziewczyny, serce mojego dzidziusia przestało bić. Trzymam za Was wszystkie mocno kciuki.
Tak bardzo ci współczuję trzymaj się mocno i dbaj teraz o siebieDziewczyny, serce mojego dzidziusia przestało bić. Trzymam za Was wszystkie mocno kciuki.
Bardzo mi przykro, trzymaj się. Mam nadzieję, że masz koło siebie kogoś bliskiego, kto wesprze Cię teraz.Dziewczyny, serce mojego dzidziusia przestało bić. Trzymam za Was wszystkie mocno kciuki.
Bardzo mi przykroDziewczyny, serce mojego dzidziusia przestało bić. Trzymam za Was wszystkie mocno kciuki.
Bardzo mi przykro. Ściskam z całych sił.Dziewczyny, serce mojego dzidziusia przestało bić. Trzymam za Was wszystkie mocno kciuki.
Też się nad tym zastanawiałam.Dziewczyny niektóre z was pisały jakiś czas temu że będzie chodzić do dwóch ginekologów powiedzcie mi czy temu drugiemu lekarzowi będziecie pokazywać kartę ciąży czy nie ? Pytam bo jesteśmy na wakacjach i chce dzisiaj iść na dodatkową wizytę prywatnie żeby zobaczyć czy wszystko jest ok ale nie wiem właśnie co zrobić czy pokazywać tą kartę czy nie