reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2023

Dziewczyny, piszecie jak szalone!

Ja po wizycie, musiałam ochłonąć, bo bardzo wzruszyło mnie to co zobaczyłam! 🥰

Dziś 9+3 mniej więcej, CRL 24mm, FHR 176.
Ale co najlepsze - rusza się!
Nie mogłam się napatrzeć jak kiwał nóżką. I wszystko widać - rączki, nóżki ♥️♥️♥️ zakochałam się!

Za 3 tygodnie mam prenatalne. Lekarz zasugerował usg+pappa i ja, która byłam przekonana, że chce tylko usg, zapisałam się wstępnie na ten test Pappa (400zl 🙀). Podpowiedzcie mi czy dobrze zrobiłam. Jakie macie opinie?

reklama
Dziewczyny, piszecie jak szalone!

Ja po wizycie, musiałam ochłonąć, bo bardzo wzruszyło mnie to co zobaczyłam! 🥰

Dziś 9+3 mniej więcej, CRL 24mm, FHR 176.
Ale co najlepsze - rusza się!
Nie mogłam się napatrzeć jak kiwał nóżką. I wszystko widać - rączki, nóżki ♥️♥️♥️ zakochałam się!

Za 3 tygodnie mam prenatalne. Lekarz zasugerował usg+pappa i ja, która byłam przekonana, że chce tylko usg, zapisałam się wstępnie na ten test Pappa (400zl 🙀). Podpowiedzcie mi czy dobrze zrobiłam. Jakie macie opinie?
Super, gratulacje 🥰🥰🥰
Ja mam 16.08 prenatalne i też usg i pappa

Wow ile ma już lat ? 😊

Jak masz dom i możesz go wypuścić na ogród to temat do przemyślenia ale jak mieszkasz w bloku to nigdy bym takiego combo sobie nie zafundowała 😄.

Taaaak. Dokładnie. Mój syn kota kilka razy pociągnął za ogon. Głaskał a potem z całej siły zaciskał rączki. Zawsze staramy się być krok przed ale nie zawsze się uda.
Na szczęście coraz więcej rozumie i już nie ciągnie za ogon tylko pokazuje palcem i mówi po swojemu "ogon". A paluszkiem dotyka główki.
Kot opracował sobie w domu schrony..a miałam takie przemyślenia, że pies nie wszedłby tam gdzie kot.

Krem tak
Iliana ma już 15 lat :) wzięłam ją od takiej fajnej babeczki bo okazało się że córka ma alergię , oczywiście mąż na początku był na nie ale tak go urobiłam że teraz nawet nie wyobraża sobie wyjechać na dłużej bez naszej Ilki :) a z byłą włascicieklą cały czas mam świetny kontakt :)

Hej, nadrobiłam szybko 30 stron 🙈 widziałam ze pisaliście o wieku, ja już chyba pisałam ale napisze jeszcze raz, na 25 i mój mąż 31, to będzie nasze pierwsze dziecko. Ktoś w takim wieku tu tez jest? :) nie mam żadnych dolegliwości i trochę się martwię jak to możliwe ze bez nudności czy wymiotów… dziś mi tak urósł brzuch od wzdęć 😅 wyglądam jak 4 miesiącu przynajmniej 😂 wazę 68 i wzrost 165 i waga cały czas stoi w miejscu
Ja ani teraz, ani w ciąży z synem nie miałam, ani nudności, ani wymiotów, no może czasem jak jechałam na badania i byłam bez jedzenia, ale i bez ciąży w sumie mnie mdli jak mam pusty żołądek :)

Co do zwierząt to mamy psa i koszatniczki 🤪

Załączniki

• 20220513_101909.jpg
    20220513_101909.jpg
    3,6 MB · Wyświetleń: 39
mój mąż pojechał ostatnio na weekend z kolegami. Dzwoni rano i pytam go jak się czuje, czy ma kaca. On świetnie, jak młody bóg, a ja migrena, rzyganie i mdłości. Gdzie tu sprawiedliwość ja się pytam?
Mnie rano bolała głowa, myślę że za mało snu, zrobiłam sobie kawę( muszę się zmusić) i jak ręką odjął przestała boleć głowa.

reklama
@palmtree do czasu wizyty będziesz miał przewalone ze mną ,ale chce zapytac kogoś z wiedzą na ten temat.
Jak bym chciała mąkę na naleśniki to na jakiej?resztę dodaję jak do normalnych naleśników? No oprócz cukru

Do góry