Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Denerwuje się tak przed każdą wizytą po wizycie jestem uspokojona, a potem im bliżej kolejnej to znowu stres zaczyna zżerać :/Dziewczyny czy wy też się tak denerwowałyście przed pierwszą wizytą? Moja dopiero w piątek, ale już nie mogę się skupić na niczym
Obie ciążę tak miałam po wizycie taka lekkość i spokój a im bliżej następnej wizyty stres pojawiał się bardzo szybkoDenerwuje się tak przed każdą wizytą po wizycie jestem uspokojona, a potem im bliżej kolejnej to znowu stres zaczyna zżerać :/
Właśnie zauważyłam, ale chyba wcześniej jakiś czas też miałas to foto ?Zmieniłam sobie awatarka
a u Ciebie nie jest bardziej kwietniowy termin?Chętna :-)
No właśnie nick stary, ale coś foto mi nie pasowało i teraz rozkminiam czy to jakaś nowa osobaja też
nie weź paracetamol.Dziewczyny mam dziś tak straszną migrenę czuje się fatalnie. Nie chcę brać paracetamolu. Macie może jakieś sposoby na uśmierzenie bólu?