reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2023

Z czasem na grupie prywatnej tak czy siak trzeba zrobić selekcję, bo dużo dziewczyn milknie.

Offtop walnęło mnie w tym roku jeśli chodzi o zaprawy. Cały wieczór robiłam keczup z cukini 😄 przedwczoraj walczyłam z buraczkami. A potem marudzę, że ledwo zipie 😄.
Nigdy nie zaprawialam, więc nie wiem czy się starzeje czy ta ciąża coś mi miesza w głowie.
Zaprawiacie coś ? Może macie jakieś swoje ulubione przepisy?
A co to znaczy zaprawianie? Chodzi o robienie wekow?

reklama
Z czasem na grupie prywatnej tak czy siak trzeba zrobić selekcję, bo dużo dziewczyn milknie.

Offtop walnęło mnie w tym roku jeśli chodzi o zaprawy. Cały wieczór robiłam keczup z cukini 😄 przedwczoraj walczyłam z buraczkami. A potem marudzę, że ledwo zipie 😄.
Nigdy nie zaprawialam, więc nie wiem czy się starzeje czy ta ciąża coś mi miesza w głowie.
ja robiłam sałatkę z ogórków, do tego cebula i marchewka :) u mnie w domu ją uwielbiają więc musiałam a że mam nieograniczony dostęp do ogórków bo moja babcia i rodzice mieszkają na wsi , mają swoje ogródki to korzystam :) teraz mąż robił te w zalewie z octu i kiszone ale wiesz u nas ogórasy idą hurtowo do obiadu 😂

ja robiłam sałatkę z ogórków, do tego cebula i marchewka :) u mnie w domu ją uwielbiają więc musiałam a że mam nieograniczony dostęp do ogórków bo moja babcia i rodzice mieszkają na wsi , mają swoje ogródki to korzystam :) teraz mąż robił te w zalewie z octu i kiszone ale wiesz u nas ogórasy idą hurtowo do obiadu 😂
Ja też lubię ogórki w curry 😋

Ja robiłam w sobotę dżem jagodowy i fruzelinę wiśniową do słoików na zimę ☺️🤗

My mamy blisko zieleniak w którym są meeeega ogórki, ale planujemy paprykę konserwową uczynić😊 końcem sierpnia.

Przeczytałam wszystko od Myszy i jestem w 100% pewna, że to nasza Natalia 😕
Może tylko pierwsza historia jest prawdziwa, a może żadna? Gdzie nie dołączła doskonale orientowała się w tygodniach ciąży, badaniach itd...

Ja kupiłam segregator od mamy ginekolog, ale i tak noszę na razie badania w teczce pt. "Brajanek" 😄
I od momentu zdemaskowania milczy 😄.
Ja robiłam w sobotę dżem jagodowy i fruzelinę wiśniową do słoików na zimę ☺️🤗

Właśnie jescze jakis swój dżem by się przydał.
A co to znaczy zaprawianie? Chodzi o robienie wekow?
Tak robienie weków 😄

reklama
Do góry