reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2023

Oby to jednak tylko myly mylne odczucia. Wizyta w następny czwartek. Teoretycznie mogłabym iść dziś do mojego giną prywatnie ale nie chce u niego ciąży już prowadzić . Zaczekam ten tydzień.

Farbujecie włosy? Mój odrost już błaga o farbę. Ale boję się czy nie zaszkodze fasolce.
Ja farbuje 🙂

reklama
Właśnie dostałam wynik beta-HCG - 99376,58 mIU/ml. 7 tydzień (7+3), więc wartość niby w porządku. Zobaczymy co w piątek. Wrzuciłam w kalkulator bety(Link do: Kalkulator beta HCG - Plodnosc.pl), chyba się nie myli.
1658932871431.png

Właśnie dostałam wynik beta-HCG - 99376,58 mIU/ml. 7 tydzień (7+3), więc wartość niby w porządku. Zobaczymy co w piątek. Wrzuciłam w kalkulator bety(Link do: Kalkulator beta HCG - Plodnosc.pl), chyba się nie myli.
Zobacz załącznik 1427766
nie przejmuj sie, nawet sprawdzilam ba swoich widelkach. Masz juz prawie 100 tysiecy, maksymalne sa do 210 tysiecy i to w 12 tygodniu. Takze nie przejmuj sie, w pewnym momencie ciazy juz tak szybko nie rosnie ☺️

Hej. Powtórzyłam a raczej zrobiłam dziś badania odnośnie tarczycy,tej wyszło mi 2.70 przy normie 2.32. ale tu chyba wyszło ok?
No i glukoza 95....a mówiła że norma do 95....mocz ok.

Załączniki

• IMG_20220727_165355.jpg
    IMG_20220727_165355.jpg
    26,4 KB · Wyświetleń: 47
Ja tez farbuje.
Koleżanka w zeszłym roku tak świrowała , że ani farby ani lakieru do paznokci a gin ją namówił ze szczepienie na covid w ciąży w 5mies , nie dała sobie przegadać, za tydzień poroniła. I brak winnych..
I oczywiście nie ma to związku ze szczepieniem… żenada.
W ciąży ibuprofenu się nie zaleca. Szklanki piwa nie można wypić, ale szczepienie? Ależ proszę bardzo, jest w pełni bezpieczne ;-)

Zobacz załącznik 1427766
Przy takich wartościach już się nie bada bety, bo ona w pewnym momencie po prostu zwalnia.
Hej. Powtórzyłam a raczej zrobiłam dziś badania odnośnie tarczycy,tej wyszło mi 2.70 przy normie 2.32. ale tu chyba wyszło ok?
No i glukoza 95....a mówiła że norma do 95....mocz ok.
Na tarczycy się nie znam, ale norma glukozy dla kobiet w ciąży, to 92.

reklama
Ja jestem brunetka, niestety siwiejącą i trzymam blond farbowany aby jakos wyglądać.. Siwe włosy mi się pojawiły w wieku 30lat.. kosmos. A tak uwielbialqm swoje ciemne włosy. w przyszłym tyg musze zaliczyć fryzjera i przyciąć dżungle i dopiero mogę iść na badanko do gin którego jeszcze nie wybrałam 🤭 Wypadnie jakoś 8tc. Boże.. czemu jak się z niczym nie śpieszę.. Starość???

Do góry