reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2023

Trzymam kciuki żeby się rozkręciło. Dlatego nie jestem jakimś zwolennikiem robienia bety za często. Sama gin mi powiedziała żebym nie robiła, bo to niepotrzebny stres, mam przyjść na USG w 6tyg i wtedy jak cos będzie nie tak to beta i tego się trzymam. Raz zrobiłam, jest przyrost i już mi wystarczy, a teraz czekam.
ja chyba się bardzo tym transferem zestresowalam bo to nasza jedyna szansa- nie mamy nic zamrozonego, a na naturalne poczęcie nie ma u nas co liczyc. I jakoś tak ta świadomość, że to nasz jedyny "strzal" tak mnie przygotla. Może faktycznie odpuszczenie jest lepszą i mniej stresująca droga. W sumie co ma być to i tak będzie. Chciałam mieć pewność że zrobiłam wszystko co mogłam i że niczego nie zaniedbałam.i chyba sama siebie w kozi róg zapędziłam 🤦🏼‍♀️ no nic, dobrej nocki Kochane!

reklama
Trzymam kciuki żeby się rozkręciło. Dlatego nie jestem jakimś zwolennikiem robienia bety za często. Sama gin mi powiedziała żebym nie robiła, bo to niepotrzebny stres, mam przyjść na USG w 6tyg i wtedy jak cos będzie nie tak to beta i tego się trzymam. Raz zrobiłam, jest przyrost i już mi wystarczy, a teraz czekam.
Ja też już czuję, że 4 beta by mnie przerosła. 😓

ja chyba się bardzo tym transferem zestresowalam bo to nasza jedyna szansa- nie mamy nic zamrozonego, a na naturalne poczęcie nie ma u nas co liczyc. I jakoś tak ta świadomość, że to nasz jedyny "strzal" tak mnie przygotla. Może faktycznie odpuszczenie jest lepszą i mniej stresująca droga. W sumie co ma być to i tak będzie. Chciałam mieć pewność że zrobiłam wszystko co mogłam i że niczego nie zaniedbałam.i chyba sama siebie w kozi róg zapędziłam 🤦🏼‍♀️ no nic, dobrej nocki Kochane!
trzeba być dobrej myśli, tylko to nam pozostało.

reklama
Hej. Powiedzcie mi jeżeli wg moich obliczeń jestem 12-8 dni po zapłodnieniu, to który to tydzień? 3? Byłam dwa razy niedawno w ciąży a już zapomniałam co i jak się liczy🤦 czy jak pójdę za ok 2 tyg do lekarza coś zobaczy? Na betę chciałam iść wtorek i czwartek ale zobaczymy jak wyjdzie z dzieciakami🙈

Do góry