reklama
30secondtomars
Zaciekawiona BB
U mnie wie tylko przyjaciółka i kierowniczka, bo musiałam jej zgłosić L4, a na resztę przyjdzie jeszcze czas
Chce_byc_mama_wielu
Fanka BB :)
Hej dziewczyny. Na dwóch testach słabe kreseczki. Czuje się ciążowo chyba jednak, a nie na okres mam już córkę z marca, więc mocno liczyłam na czerwiec. Oby się udało. Jestem pełna nadziei
vvDomivv
no witamy na pokładzie i trzymamy kciukasy!Hej dziewczyny. Na dwóch testach słabe kreseczki. Czuje się ciążowo chyba jednak, a nie na okres mam już córkę z marca, więc mocno liczyłam na czerwiec. Oby się udało. Jestem pełna nadziei
vvDomivv
u mnie narazie wiemy tylko my i lekarka prowadząca IVFU mnie wie tylko przyjaciółka i kierowniczka, bo musiałam jej zgłosić L4, a na resztę przyjdzie jeszcze czas
Jeśli chodzi o rodzinę to uzgodniłam z partnerem, że jak będzie to wtedy powiemy (takze musimy wytrwac) no i 2jka znajomych wie, że mieliśmy transfer teraz takze jeśli zapytają to niestety trzeba będzie powiedzieć ja się tam stresuje że coś będzie nie tak ze najchętniej nie mówiłabym nikomu aż do testów genetycznych no ale cóż, wiem że z moim partnerem to nie przejdzie
vvDomivv
choć jak widzicie udzielam się to żeby gdzies dać upust euforiiu mnie narazie wiemy tylko my i lekarka prowadząca IVF
Jeśli chodzi o rodzinę to uzgodniłam z partnerem, że jak będzie to wtedy powiemy (takze musimy wytrwac) no i 2jka znajomych wie, że mieliśmy transfer teraz takze jeśli zapytają to niestety trzeba będzie powiedzieć ja się tam stresuje że coś będzie nie tak ze najchętniej nie mówiłabym nikomu aż do testów genetycznych no ale cóż, wiem że z moim partnerem to nie przejdzie
vvDomivv
miało być udzielam się tutaj*choć jak widzicie udzielam się to żeby gdzies dać upust euforii
reklama