gwiazdka15593
Początkująca w BB
Ja myślę, że u nas będzie dziewczynka z racji, że w rodzinie same dziewczynki, ale mąż uważa, że będzie chłopak. Ciekawe kto będzie miał rację
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja mam CezaregoU mnie konflikt występuje na polu imię dla dziewczynki: ja chcę Ulę, mąż Ige. To mu powiedziałam, że będzie w domu się mówiło Igula. Nie był zachwycony. Płeć męska otrzyma imię Cezary
Moje lalki to byly Beatki a misie Kubusie, michasie i stasieKurcze, a ja wszystkie swoje lale w dzieciństwie nazywałam Ulcia. No nie poddam się bez walki
Bardziej chciałabym uniknąć "trudnych" imion. Sama jako Katarzyna wiem jak ciężko jest za każdym razem tłumaczyć swoje imię i popracować jak na siłę próbują je wymówić.No wlasnie kazdego jakiego znam to super gosc no i u nas w rodzinie sie nie powtorzy to tez plus. Ale najbardziej podobaja mi sie zdrobnienia
A propo imion miedzynarodowych, pracujac w korpo i poznajac ludzi z calego swiata to imiona sa tak rozne, ze wiekszosci nie jestem w stanie wymowic! I najczesciej zadawanym pytaniem przez obcokrajowcow jest: jakie znaczenie ma twoje imie i skad sie wywodzi
Mam nadzieje ze dalam wam taka ciekawostke
Milego popoludnia
Też właśnie dlatego myślimy o Hannie albo Adamie bo łatwiej wymówić gdyby się wyprowadziła niż właśnie Agnieszka czy Mateusz czy choćby prześliczna MichalinaBardziej chciałabym uniknąć "trudnych" imion. Sama jako Katarzyna wiem jak ciężko jest za każdym razem tłumaczyć swoje imię i popracować jak na siłę próbują je wymówić.
Jest dużo ładnych międzynarodowych imion ale jednocześnie klasycznych - Adam, Hania, Nina, etc
super wiadomość! Ja mam wizytę za tydzień więc mam nadzieję, że po moim już też nie będzie śladu.Ja po wizycie. Bobas machał rękami i podskakiwał crl 3,5 cm, fhr 163
@Jeenny krwiak się wchłonął - ostatnio miał 40 x 7 mm (to było 11 dni temu). Dzisiaj nie ma po nim praktycznie śladu. Tylko moja pani dr mówi, że to cystoceloma a nie krwiak.
Ogólnie jest super usg genetyczne dokładnie za 2 tygodnie.