reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2023

Dziewczyny tutaj mówią, że niby można. Cóż, ja po poronieniu jednak słucham rad lekarza i mojej mamy :)
Wiec chętnie skorzystałam z pomocy mojej mamy, a do innych trudnych obowiązków wykorzystuję małża 🤣

Podśmiewali się ze mnie ostatnio, że tak to nawet wody w sklepie nie kupię, bo nie mogę nosić, ale pieska na ręce to biorę, wiec chyba trochę zmyślam Haha
To u mnie na odwrót wszyscy na mnie chuchają i dmuchają nawet odkurzacza mi podnieść nie można 😂

reklama
Dziewczyny, czy zaokrągla wam się brzuch? Trochę nie mogę uwierzyć, ale mi coś wybija i to nie są już chyba wzdęcia, bo rano też okrąglutki 😱
U mnie powiększony wieczorem brzuch dał mi do myślenia że chyba w ciąży jestem bo się w spodenki nie mogłam dopiąć. I później każdego dnia tak łączyłam te kropki które wskazywały ciążę 😂

Ja miałam ospę w przedszkolu.
Dziś się nakusiłam na kebaba, mineło 15 minut i odrazu rozwolnienie.
Raz kiedyś chcesz sobie coś zjeść i odrazu takie rzeczy 😅 najwidoczniej nie mogę, albo coś starego w nim było.
A Wy jak się dzisiaj czujecie ? :*
Hejka!
Jestem w tyle z postami bo weekend zajęty, a patrzę że też jak coś zjesz czasem to leci ale nie jak większość tu wymioty 😉 witaj w klubie!!! 😁

ja miałam i wiele dziewczyn tutaj 😘 jeśli się stresujesz to dzwoń, jeśli uważasz że że może być ok i że wytrzymasz do jutra to poczekaj 😊 gdyby się rozkręciło i było tego więcej lub bolalby Cie brzuch to jedz na izbę przyjęć. Lepiej się upewnić w takich przypadkach że wszystko jest ok.
upsi to ja nie wiedziałam że nie można 😑 no cóż... kolejne mycie okien widocznie spadnie na mojego lubego... ojejjj jakże mi przykro 😅🤣
Dzięki .. za otuchę ;) jeszcze dziś betę powtórzyłam jest 12 tys wiec poczekam do jutra bo rośnie .. narazie nie plamie może to jakaś jednorazowa akcja. Ale w głowie już najczarniejsze scenariusze zwłaszcza ze wczoraj na cito zęba ze znieczuleniem musiałam zrobić ... i od razu ze może przez to 😬😬

ojjj ja to sobie znajdę zajęcie na bank 😅 tym bardziej zw teraz po każdej aktywności musze odpocząć wiec u mnie np sprzątanie przeciąga się na cały dzień 🤦🏼‍♀️ a tak to wreszcie książki poczytam, poukładam w szafie- zrobię miejsce na większą rozmiarowo garderobę 😅 ojjj mam tyle rzeczy do zrobienia, który czekają na wolna chwile że boje się że nie zdążę odpocząć 🤣
Święte słowa i jakie prawdziwe ☺️

To u mnie na odwrót wszyscy na mnie chuchają i dmuchają nawet odkurzacza mi podnieść nie można 😂

Heh na mnie też! Dlatego mąż sam robi zakupy, żebym nie nosiła, nie pozwala mi na robienie porządków domowych z użyciem środków chemicznych i w ogóle dba!
A moja mama to w ogóle :)

Dlatego się posmiewali jak wzięłam psa na ręce 🤣

A jak już jesteśmy w temacie odżywiania i tego co można a co nie - widziałam, że jedna z Was wspomniała o piwku 0% - jaka jest Wasza wiedza i opinia w tym temacie? Można czy nie można? Słyszałam, że nawet te 0% mogą zawierać małe ilości alkoholu - prawda to?
Ja jestem fanką piwa 0%, wiec zastanawiałam się czy w ciąży muszę rezygnować z tego, że czasem sobie je wypije :)

reklama
Ja też z przyjemnością będę korzystać z uroków L4! Od 8 lat na obrotach 300% to jak zbawienie ;)
W końcu mam czas upiec szarlotkę mężowi, obejrzeć sobie coś, poleżeć, poczytać książkę. Potem zajmie mnie poszukiwanie wyprawki dla bobaska - istny raj! 🤗
Ja nie pracuje od początków ciąży iii... Jest cudownie🥳 polecam każdemu. Nie przejmujcie się za bardzo tym jak zareagują w pracy, zawsze znajdzie się ktoś, kto będzie pluł jadem. Ja jestem tak podniecona tym że w marcu poznam moje cudo, że nic innego nie jest w stanie przejąć moich myśli. Korzystajcie z tego że możecie i idźcie jak najszybciej na l4! Cieszcie się tym stanem, poświęćcie sobie i rodzinie więcej czasu.

Do góry