reklama
NieśmiałaCiężarówka
Fanka BB :)
Ekstra! Dzięki dziewczyny!
Właśnie jak jest upał, dzialka, grill czy mecz w tv to sobie chętnie takie piwko 0% wypije. Wiec teraz bez obaw
O winie 0% też słyszałam! Super sprawa
Tak, te okna to tez kwestia krążenia, obciążenia i zasłabnięcia. Ja się czuje słabo, mam niskie ciśnienie i leczę się u kardiologa, wiec tym bardziej słucham takich dobrych rad.
Nawet jeśli to przeżyje brudne szafki, nie mieszkam w muzeum
Właśnie jak jest upał, dzialka, grill czy mecz w tv to sobie chętnie takie piwko 0% wypije. Wiec teraz bez obaw
O winie 0% też słyszałam! Super sprawa
Tak, te okna to tez kwestia krążenia, obciążenia i zasłabnięcia. Ja się czuje słabo, mam niskie ciśnienie i leczę się u kardiologa, wiec tym bardziej słucham takich dobrych rad.
Nawet jeśli to przeżyje brudne szafki, nie mieszkam w muzeum
Agulekjuleczka
Dokładnie, nie myć okien w ostatnim trymestrze, można wywołać poród. No chyba że już jesteśmy po terminie.Z oknami to nie jest tak, że nie można ich myć w sensie wyciągać rąk do góry w końcówce ciązy?
Kasia.dobry
Moderator
Właśnie dołączam do mamusiek z problemem z tarczycą.
Dostałam wyniki i jestem lekko ponad granice - 2,866 uIU/ml (I trymestr 0,01 - 2,32).
Czekam teraz na wizytę u endokrynologa
Dostałam wyniki i jestem lekko ponad granice - 2,866 uIU/ml (I trymestr 0,01 - 2,32).
Karooola28
DokładnieMożna pić te, które mają dokładnie zero procent, a nie te do 0,5%.
Ponoć w jabłku jest więcej alkoholu niż w tym piwie 0,5% ale ja i tak go nie pije jak coś to 0.
Karooola28
Zakres się zmienił z tego co pamietam w I trymestrze jest do 3,2 wiec się nie martw myśle ze nie dostaniesz narazie leków bo wynik jest w normieWłaśnie dołączam do mamusiek z problemem z tarczycą.
Jeenny
a winko 0% jakie polecacie? Bo szczerze to jakiego bym nie próbowała to jest straszne. Wiem że do smaku prawdziwego wina to daleko, ale może chociaż jakieś które ma namiastkę?Żeby wódkę 0 kupować, to już chyba problem trzeba mieć
Jeżeli któraś z Was lubi prosecco, to polecam mionetto 0,0%. Jest bardzo dobre i prawdziwe 0.
Pettitbelle
W ciąży norma jest najlepiej do 1,5- max 2. Leki na pewno zostaną wdrożone.Zakres się zmienił z tego co pamietam w I trymestrze jest do 3,2 wiec się nie martw myśle ze nie dostaniesz narazie leków bo wynik jest w normie
Karooola28
Taki jest zakres do zajścia w ciąże, w 1 trymestrze do 3,18 ostatnio mi endokrynolog mowila o tej zmianie poniżej screenW ciąży norma jest najlepiej do 1,5- max 2. Leki na pewno zostaną wdrożone.
Załączniki
Ostatnia edycja:
reklama
Ja jakieś wytrawne kupiłam białe i strasznie kwaśne bleeeea winko 0% jakie polecacie? Bo szczerze to jakiego bym nie próbowała to jest straszne. Wiem że do smaku prawdziwego wina to daleko, ale może chociaż jakieś które ma namiastkę?