reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2023

reklama
Ekstra! Dzięki dziewczyny!
Właśnie jak jest upał, dzialka, grill czy mecz w tv to sobie chętnie takie piwko 0% wypije. Wiec teraz bez obaw :)
O winie 0% też słyszałam! Super sprawa ;)

Tak, te okna to tez kwestia krążenia, obciążenia i zasłabnięcia. Ja się czuje słabo, mam niskie ciśnienie i leczę się u kardiologa, wiec tym bardziej słucham takich dobrych rad.
Nawet jeśli to przeżyje brudne szafki, nie mieszkam w muzeum 🤣

Właśnie dołączam do mamusiek z problemem z tarczycą.
Dostałam wyniki i jestem lekko ponad granice - 2,866 uIU/ml (I trymestr 0,01 - 2,32).

Czekam teraz na wizytę u endokrynologa :(

Właśnie dołączam do mamusiek z problemem z tarczycą.
Dostałam wyniki i jestem lekko ponad granice - 2,866 uIU/ml (I trymestr 0,01 - 2,32).

Czekam teraz na wizytę u endokrynologa :(
Zakres się zmienił z tego co pamietam w I trymestrze jest do 3,2 wiec się nie martw 😘 myśle ze nie dostaniesz narazie leków bo wynik jest w normie :)

Żeby wódkę 0 kupować, to już chyba problem trzeba mieć :D
Jeżeli któraś z Was lubi prosecco, to polecam mionetto 0,0%. Jest bardzo dobre i prawdziwe 0.
a winko 0% jakie polecacie? Bo szczerze to jakiego bym nie próbowała to jest straszne. Wiem że do smaku prawdziwego wina to daleko, ale może chociaż jakieś które ma namiastkę?😜

W ciąży norma jest najlepiej do 1,5- max 2. Leki na pewno zostaną wdrożone.
Taki jest zakres do zajścia w ciąże, w 1 trymestrze do 3,18 ostatnio mi endokrynolog mowila o tej zmianie poniżej screen

Załączniki

• BD6340BF-8CA2-40FA-88DF-7D28AF025EB8.jpeg
    BD6340BF-8CA2-40FA-88DF-7D28AF025EB8.jpeg
    113,2 KB · Wyświetleń: 38
Ostatnia edycja:
reklama
Do góry