MamaR
Fanka BB :)
Cudne wieściJestem po wizycie i jest serducho! ❤ 133 uderzeń na minutę, 6+4tc, ale kropek ma wielkość odpowiadającą 6+6tc. Cały stres ze mnie zszedł choć nie oznacza to, że i tak stresować się nie będę tak się cieszę, że aż mi łza poleciała, jak tam leżałam.
Mój orogesteron był na poziomie 13 i biorę luteine 2x1 dopochwowo ale też mam dwa poronienia na koncieMam pytanie co sądzicie o takim wyniku ?
PROGESTERON 16,6 ng/ml
Ciąża I trymestr: 2,8 - 147,3
Ciąża II trymestr: 22,5 - 95,3
Ciąża III trymestr: 27,9 - 242,5
Poprzednie ciążę miałam zawsze na duphastonie albo luteinie
I tak teraz nie wiem ... W widełkach się mieszczę więc chyba nie muszę panikować?
3 ciąża człowiek dalej zielony
Ja będę jakoś 12+3 miećMnie od wczoraj strasznie boli głowa
W którym dokładnie tygodniu umawiacie się na prenatalne?
Dziś miałam wizytę. Widziałam małego człowieka z główka, rączkami i nóżkami, chyba spał bo już mi serce stanęło jak widzę że się nie rusza ale lekarz szybko uspokoił że wszystko ksiazkowo i dał posłuchać serduszka Tak mi ulżyło i radość mnie ogarnęła. Niesamowite uczucie. Wszystko jest jak ma być, żadnych złych wieści dziś nie usłyszałam. Zbadał mi też piersi, dał recepty na wszystkie leki co chciałam i na badania prenatalne. Wogole byłam w szoku bo to na NFZ w szpitalu, przyszlam, kolejki nie było od razu do rejestracji i do lekarza! A u prywatnego zawsze z dwaue, trzy godziny czekania w kolejce. Jestem pod wrażeniem że nic nie place, wszystkie leki za darmo i lekarz miał dla mnie dużo czasu, wypytal o wszystko, dokładnie zbadał. Jedyny minus to zrobił tylko jedno zdjęcie i mówi że on go u siebie musi mieć ale żebym na następnej wizycie przypomniala to mi zrobi na pamiątkę. Więc nie znam foty, wymiarów itp ale i tak jestem szczęśliwa Prenatalne mam 5.09 a następna wizyta 8.09 Na wyniki krwi spojrzał i mówi że mam krew jak honorowy dawca krwi W sensie idealne parametry.