vvDomivv
Fanka BB :)
no to dzien dobry- jestem Stara Pierwiastka to chyba zależy gdzie lekarz przyjmuje bo u mnie w klinice niepłodności mówili, że "pani jeszcse taka młodziutka" a ja właśnie 33 na licznikuMoja koleżanka miała 33 jak lekarz ją nazwał starą pierwiastką
wydaje mi się ze po 35r.z jest wskazanie zeby zrobić. A w reszcie przypadków zalecenie.A ja mam pytanie do tych z geriatri z tym ze takich które już rodziły wczesniej, czy po 30 a przed 35 to się zaleca te testy pappa i nifty? Bo sama nie wiem czy wgl sobie nimi głowę zaprzątać skoro urodziłam dwóch zdrowych chłopaków i wad genetycznych w rodzinie nie ma wiec teoretycznie wskazań brak ewentualnie wiek
super pomysłDziewczyny, ja trochę z innej beczki. Nawet nie trochę... Czy jako goście weselni byłybyście zadowoleni z sadzonek sukulentów jako drobny upominek?? Bo tak wymyśliłam, ale już sama nie wiem
chyba nie- bo jak wspominałam interniście że mam uczulenie na ten lek to coś chyba bąknął że tego i tak nie można (a pytał o wszystkie uczulenia na leki)Jeszcze takie pytanko czy clotrimazolum miejscowo można w ciąży?