Anitaaaa1993
Fanka BB :)
No właśnie nie fajnie z tym :/ja niestety nie znalazłam sposobu, na dodatek w ciazy chyba tylko woda morska do nosa, a to i tak nic nie pomaga.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No właśnie nie fajnie z tym :/ja niestety nie znalazłam sposobu, na dodatek w ciazy chyba tylko woda morska do nosa, a to i tak nic nie pomaga.
Podobno zapchany/zatkany nos w ciąży to normalne, rozszerzają się naczynia krwionośne i to jest ich skutek uboczny, a dodatkowo mogą się pojawić krwawienia z nosazatkany nos to zmora mojej każdej ciąży nieznosze tego poczucia, że nie mogę oddychać nosem... teraz też zaczynam to czuć
Tez się zastanawiam reakcja psa, bo tak jak u Ciebie nie odstępuje mnie na krok, a ja też w sumie mu nie bronie, kocham go bardzo to taki trochę mój syn hahaMy mamy psa i kota - oba mieszance. Kot jest męża i pies jest mój. Uwielbiam życie w domu, zwierzaki, nawet jak jestem sama to nie czuje się samotna
Najbardziej zastanawia mnie jak moja psina zareaguje na bobasa w domu. On jest takim pieszczochem i zazdrosnikiem, nie odstępuje mnie na krok. Mam nadzieje, że się polubią.
Z kotem raczej nie będzie tego problemu, chodzi swoimi ścieżkami i olewa mnie zazwyczaj
Też już zauważyłam krew z nosa :/Podobno zapchany/zatkany nos w ciąży to normalne, rozszerzają się naczynia krwionośne i to jest ich skutek uboczny, a dodatkowo mogą się pojawić krwawienia z nosa
No właśnie ta od heparyny powinna być o połowę krótszaW sumie ta igła to jest maleństwo, ja kupiłam krótkie, ale w zestawie miałam dosyć długie, brrr.
Nie wiem czy w ciąży można stosować, ale wydaje mi się, że tak - Isonasin Septo takie ampułki do płukania nosa głównie dla małych dzieci, mi pomagał.No właśnie nie fajnie z tym :/
ja to samo 33 i pierwszy ( i ostatni ) bobasAuć. Cios prosto w serduszko
Ja mam 33 i to moja pierwsza ciąża
u mnie temat otwarty. Zobaczymy po pierwszym hahaja to samo 33 i pierwszy ( i ostatni ) bobas