O, to ja tez chętnie podpytaćZnasz jakies fajne kanaly na YT?
![Winking face :wink: 😉](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f609.png)
![Zany face :zany_face: 🤪](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f92a.png)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
O, to ja tez chętnie podpytaćZnasz jakies fajne kanaly na YT?
wow !Dziewczyny, ależ miałam dziś do nadrobienia w wątku.
Ja byłam na kontroli (ogólnie ja będę często miała kontrole, bo wiek i cukrzyca no i te plamienia). I chciałam kartę ciąży założyć, żeby w medicover mieć dostęp do diabetologa itp. od ręki.
I słuchajcie... Podobno mam 2 zarodkiTylko jeden jest mniejszy.
To jest w ogóle możliwe??? Ze dopiero teraz zauważył?![]()
Mnie nieDo dziewczyn które brały ten nieszczęsny Monural . Czy was też po nim męczyła biegunka ?
też mam wizytę w piątekMoja wizyta w piątek wiec jeszcze luzik, w czwartek pewnie będzie gorzej. Powodzenia na dzisiejszych wizytach![]()
lubię "trening fitness" z taką blondynką, ostatnio włączyłam sobie inną, też fajnie prowadziła, ale nie mogę jej teraz znaleźć, w domu poszukam w historiiZnasz jakies fajne kanaly na YT?
ja planowałam wprowadzić u siebie jogęPozwolę sobie zmienić temat - teraz, gdy już powoli czuje się coraz lepiej, pomyślałam, że warto by było się poruszać.
Podpowiedzcie mi - co można? Czy wy ćwiczycie? Jeśli tak to co konretnie? Czy w I trymestrze to tylko spacery i basen? A basen to też nie, bo infekcje?
Lekarz powiedział mi tylko, żeby nie podnosić nic ciężkiego, innych zaleceń nie dostałam. Jestem zielona w temacie sportu w ciąży![]()
Nie mógł do końca go zbadać ze względu na położenie, za parę dni mam znowu podejść. Generalnie podobno może już obumarł i się wchłonie albo to się stanie niebawem a jeśli nie to będzie ciąża jednojajowa 1k1o, czyli najbardziej skomplikowana. Nie był w stanie stwierdzić czy bije serduszko u tego drugiego. W aplikacji po wizycie wpisał mi niby "ciąża bliźniacza".![]()
no niestety tutaj basen jeśli któraś z Was ma problemy z infekcjami intymnymi może być nie bardzo. Ale jeśli nie macie nadmiernej tendencji to myślę że warto skorzystaćJa właśnie czytałam, że ten chlor jest niezalecany i że basen sprzyja infekcjom intymnym.
Ale że pływanie wskazane
No skołowana jestem od nadmiaru sprzecznych informacji.
Ja to samo... Nie mam siły na nic. Ciągle tylko bym spała..A mnie tak łApie senność, że wczoraj cały dzień przespałam i dziś to samo