reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Marcowe mamy 2023

Hej. Ostatnia miesiączka 25.06 i myśle czy się łapie jako marcowa czy kwietniowa już. Może ktoś razem ze mną w podobnym terminie?:) jak się czujecie ? Ja od wczoraj wiem o ciąży bo zrobiłam test i mnie mdli. Mam nadzieje, ze lepiej przez to wszystko przejdę bo w pierwszej ciąży dużo wymiotów i z biegającym obok maluchem nie wiem czy to przeżyje haha. Zdrówka dla Was :)
Ja się czuję ogólnie słabo, mdli mnie, zwracam ale nie codziennie. Jak zwrócę ledwo zyje. Do tego ciągle ból głowy, migreny, zaparcia albo biegunki , zgaga itd. i jestem taka szczęśliwa 🥰

reklama
Hej. Ostatnia miesiączka 25.06 i myśle czy się łapie jako marcowa czy kwietniowa już. Może ktoś razem ze mną w podobnym terminie?:) jak się czujecie ? Ja od wczoraj wiem o ciąży bo zrobiłam test i mnie mdli. Mam nadzieje, ze lepiej przez to wszystko przejdę bo w pierwszej ciąży dużo wymiotów i z biegającym obok maluchem nie wiem czy to przeżyje haha. Zdrówka dla Was :)
Hej, ja ostatni okres 15.06 a do lekarza ide 4.08 Termin wypada na 22.03 lecz jak w pierwszej ciąży liczę na cesarkę trochę wcześniej 😁

Oby to jednak tylko myly mylne odczucia. Wizyta w następny czwartek. Teoretycznie mogłabym iść dziś do mojego giną prywatnie ale nie chce u niego ciąży już prowadzić . Zaczekam ten tydzień.

Farbujecie włosy? Mój odrost już błaga o farbę. Ale boję się czy nie zaszkodze fasolce.
Ja hennuje. Ale to są tak nieziemskie zapachy ,że 🤮 murowany. Moje włosy wołają o ogarnięcie .

Niby mozna farbować w ciąży 😊.

Dziewczyny zapisałam, sie na badania prenatalne Usg+ pappa.
Ogólnie nie wiem czy to mi potrzebne, bo dużo osób pisze ze wychodzą rzeczy niestworzone, kobieta się martwi cała ciążę a jest ok..
Jakie jest wasze zdanie na ten temat ?

Ogólnie nie wiem czy to mi potrzebne, bo dużo osób pisze ze wychodzą rzeczy niestworzone, kobieta się martwi cała ciążę a jest ok..
ja Pappy nie robię, w moim wieku wyjdzie źle i będzie stres. Robię usg+NIPT

Ja robiłam papę w ciąży z małą. Była w normie więc spadło mi ryzyko trisomii 21, jednak i tak było pośrednie. Z synem nie robiłam bo miałam dobre USG. Moim zdaniem to statystyka, ważne jest USG. Jednak nikogo nie odradzam, jeżeli chce wykonać ;)

reklama
Do góry