Chattahoochee
Fanka BB :)
Witam wszystkie nowe dziewczyny! Oby do samego końca pozostał taki skład
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja też nie a takie mi łapalo tętno dlatego myślałam że to tętno dziecka. Nawet myślałam że mam bliźniaki i jeden umarł a drugiego serduszko tak bije tylko nikt go nie zauwazył. Ale nie było drugiego dziecka niestety. To jest najgorsze jak się czlowiek dowiaduje że serduszko przestało bić. Obyśmy już tego wyroku nigdy nie usłyszały.Nie mam tętna 130 albo 145 , prawda jest niestety ze serducho może bić rano a za godzinę już nie i tak było u mnie 2 dni przed usg biło a potem już nie - 9 tydz
Może żurawina pomoże?Dziewczyny zaczęłam urlop i pobolewa mnie brzuch a teraz zaczęło mnie piec przy sikaniu chyba jakaś infekcje łapie :/ wyjeżdżam i nie mam już jak pójść do lekarza, dopiero 21.08 mam wizytę po powrocie.
Widziałam ze kilka z Was ma taki problem, czym się leczycie?
Żurawina, ale obawiam się ze nie dasz rady na samej żurawinie z tego wyjść. A zadzwonić jakaś nocna i świąteczna opiekę zdrowotna i poprosić o teleporade z lekarzem? Na pewno coś lepszego zaleci.Dziewczyny zaczęłam urlop i pobolewa mnie brzuch a teraz zaczęło mnie piec przy sikaniu chyba jakaś infekcje łapie :/ wyjeżdżam i nie mam już jak pójść do lekarza, dopiero 21.08 mam wizytę po powrocie.
Widziałam ze kilka z Was ma taki problem, czym się leczycie?
Tak jednorazowo, czy się rozkręca?Może jestem jakaś inna, ale nie cierpię słuchać serca na USG, tych wszystkich przepływow. Może to przez to, że z córką w ciąży byłam ileś razy u kardiologa prenatalnego.
A dzisiaj zaczęłam plamić...
Miejmy nadzieję, że tak jak u pozostałych dziewczyn tylko jednorazowe pęknięte naczynko....Może jestem jakaś inna, ale nie cierpię słuchać serca na USG, tych wszystkich przepływow. Może to przez to, że z córką w ciąży byłam ileś razy u kardiologa prenatalnego.
Ja tak samo, dzisiaj pierwsze plamienie. Cały dzień chodzę jak na szpilkach, wsłuchuje się w swoje ciało. Oby to było tylko jednorazowe delikatne krwawienie. Kontaktowała się z lekarzem lub położną?Może jestem jakaś inna, ale nie cierpię słuchać serca na USG, tych wszystkich przepływow. Może to przez to, że z córką w ciąży byłam ileś razy u kardiologa prenatalnego.
Mocno? Ja też miałam plamienia i niestety ciąża jest zagrożona. Bierzesz jakieś leki?Może jestem jakaś inna, ale nie cierpię słuchać serca na USG, tych wszystkich przepływow. Może to przez to, że z córką w ciąży byłam ileś razy u kardiologa prenatalnego.