reklama
Imagi_nacja
Fanka BB :)
O super sprawdzę sobie, bo w zwykłych to nie ma opcji ze założęMoze zobacz u Mamy ginekolog w sklepie. Ona ma takie majtki poporodowe z bawełny. Sa tez takie z dziurkami, ażurowe specjalnie po cc. Powinny byc w sam raz.
Ej, zaczynam wam "zazdroscic" objawów miękkie szyjki, rozwarcie, skurcze, główka nisko itp. U mnie 2tyg temu się więcej działo a teraz totalnie nic poza spinaniem brzucha, ale to już chyba od 2 msc mam z dnia na dzień jestem coraz pewniejsza, że jak w 1 ciąży ur w ok 36tyg tak teraz walnę 41/42tydz
Ann_
a ktory tydzien u ciebie? Ja wszystkie dzieci rodzilam po kolei 40+3, 40+0, 40+2 teraz czwarte dziecko i 38+1 i pisalam wielokrotnie, ze nie licze na szybsze rozwiazanie to byloby zaskoczenie dla mnieEj, zaczynam wam "zazdroscic" objawów miękkie szyjki, rozwarcie, skurcze, główka nisko itp. U mnie 2tyg temu się więcej działo a teraz totalnie nic poza spinaniem brzucha, ale to już chyba od 2 msc mam z dnia na dzień jestem coraz pewniejsza, że jak w 1 ciąży ur w ok 36tyg tak teraz walnę 41/42tydz
Kitku
Zaangażowana w BB
Może trzeba sobie kupić jakieś bawełniane majty a'la Brigitte Jones A boli Cię bardzo? Kiedy mogłaś wstać np się umyć?Dają Octenisept na przemycie. Dopiero dzisiaj mogłam ale tez są znacznie obniżone razem z tymi podpaskami poporodowym bo tak to by wchodziły na ranę. Nie wiem jak sobie później chodzić do zdjęcia szwów Jak mnie wszystkie zwykle będą obcierać w domu
Imagi_nacja
No muszę kupić zobie. Ale mam inne z siatki i są mega spoko takie spodenkowe. Powiem ci ze nie boli, ale mam trochę opuchnięte przy tej bliźnie. Wstać mogłam dopiero w trzeciej dobie, ale szybko mi poszło ogarnięcie się. Podmyć się tez w trzecim dniu, ale to tez tylko lekko wodą. Normalnie pod prysznicem to się w domu umyjeMoże trzeba sobie kupić jakieś bawełniane majty a'la Brigitte Jones A boli Cię bardzo? Kiedy mogłaś wstać np się umyć?
Imagi_nacja
Wow no to bardzo długo ale leżysz cały czas czy normalnie już chodzisz? Ja miałam krążek w 21tc, i dopiero wyciągnęli po cesarce w 37. Także mega długo trzymałNie wiem czy któraś z zamkniętego wątku marcówek wchodzi ale ja nadal się bujam z tym rozwarciem a mam skończony 38tc
agabaj92
Ja normalnie funkcjonuje w domu z 15 miesięcznym synem. Bujam się z rozwarciem 1 cm od listopada. Dzisiaj jeszcze miałam wizytę, choć tydzień temu w poniedziałek wylądowałam ze skurczami przepowiadającymi i do wizyty był spokój.Wow no to bardzo długo ale leżysz cały czas czy normalnie już chodzisz? Ja miałam krążek w 21tc, i dopiero wyciągnęli po cesarce w 37. Także mega długo trzymał
reklama
Ja normalnie funkcjonuje w domu z 15 miesięcznym synem. Bujam się z rozwarciem 1 cm od listopada. Dzisiaj jeszcze miałam wizytę, choć tydzień temu w poniedziałek wylądowałam ze skurczami przepowiadającymi i do wizyty był spokój.
Może coś się lada moment rozkręci. Ja też mam rozwarcie 1,5 cm od jakiegoś czasu, teraz sączą się wody, ale podobno ilość jest wciąż w normie, ale mnie będą indukować pewnie za dwa tygodnie.