reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2022

Jak tam dziewczyny samopoczucie...mnie gania wilczy apetyt i jakoś od wczoraj zaczęłam odczuwać efekt podnoszenia się brzucha. Ruchy przemieszczają się coraz wyżej, jak do tej pory główne powiększenie brzucha znajdowało się w okolicy podbrzusza nad spojeniem łonowym tak teraz brzuch ogólnie zaczyna się robić okrągły coraz wyżej 🙆

reklama
Jak tam dziewczyny samopoczucie...mnie gania wilczy apetyt i jakoś od wczoraj zaczęłam odczuwać efekt podnoszenia się brzucha. Ruchy przemieszczają się coraz wyżej, jak do tej pory główne powiększenie brzucha znajdowało się w okolicy podbrzusza nad spojeniem łonowym tak teraz brzuch ogólnie zaczyna się robić okrągły coraz wyżej 🙆
Mnie nie opusza wieczna senność😀 i mam bol żeber nie wiem dlaczego😃 a ogólnie to ok brzuszek rośnie🥰

U mnie dzisiaj dzień aktywny, cały tydzień nic praktycznie nie robiłam a dzisiaj wstałam jak nowonarodzona 😁 i chciałam upiec dwie małe chałki a wyszły mi jak dwa bochenki chleba 😂

Załączniki

• Screenshot_20211009_152939_com.whatsapp.jpg
    Screenshot_20211009_152939_com.whatsapp.jpg
    307,4 KB · Wyświetleń: 65
Ja to poprostu się boję coś kupić. Przeszłam 6 poronień I może dopiero coś symbolicznego kupię po polowkowych.
Cześć Wam, spuchła mi stopa od dołu prawej nogi i boli mnie noga na dole podaczs chodzenia jestem w 16 tygodniu, czy wy też tak macie? Marie się bo jedno poronienie już za mną wczoraj byłam na kontroli i było ok a dziś ta noga

Cześć Wam, spuchła mi stopa od dołu prawej nogi i boli mnie noga na dole podaczs chodzenia jestem w 16 tygodniu, czy wy też tak macie? Marie się bo jedno poronienie już za mną wczoraj byłam na kontroli i było ok a dziś ta noga
Ale to myślisz, że to takie typowe zatrzymanie wody, puchnięcie nóg ? Może jakiś uraz stopy? Ja nie miałam w pierwszej ciąży ani jak do tej pory do czynienia z opuchlizną.

reklama
Do góry