reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2022

Hej dziewczyny jestem w ciąży bliźniaczej, w środę byłam u lekarza był 10w6d i drugi 10w5d wiec termin na około 5 marca 2022. Niby wszystko Ok, ale przy jednym maleństwie znalazł krwiaka, kazał iść na l4 i brać leki ale nie mówił o ciągłym leżeniu plackiem w łóżku. Trochę się stresuje, a kolejna wizyta dopiero 27 sierpnia. A jak u was? Czy którejś z was tez rozpoznano krwiaka? Nie wiem jakim cudem powstał, bo odkąd dowiedziałam się o ciazy strasznie na siebie uważam
U mnie kochana lekarz wykrył krwiaka 1cm w ok 6 tygodniu, dostałam nospe forte 3x1 i zalecenie oszczędnego trybu życia. Postanowiłam 2 tygodnie do następnej wizyty leżeć i faktycznie wstawałam jedynie za potrzebą. Na szczęście po 2 tyg krwiak się wchlona i nie ma po nim śladu także uważaj na siebie i bądź dobrej myśli 🙂

reklama
Hej dziewczyny, wczoraj skończyłam ostatnia(z6) globulek na bakterie, dziś śluz żółto-biały bardzo dużo. Trochę mam swędzenie okolic intymnych. Chyba jutro napisze SMS do mojego lekarza. Chyba nie przeszło.
Biorę duphaston 3x1 wiec możliwe ze ilość śluzu tez ma na to wpływ

Koleżanki proszę doradźcie mi co na opryszczkę. Obudziłam się i mam na uście 3 bąbelki jakby z woda. Pomóżcie proszę

Hej dziewczyny, ja od wczoraj mam zanik mdłości i objawów ciążowych, zero kłuć jajnikow zero wymiotów mdłości.
Zaczynam się martwić 🙈7t4d
To pewnie po prostu szczęśliwa chwila odpoczynku ;) naciesz się tą chwilą na zapas, bo wszystko prawdopodobnie jeszcze wróci. Chociaż przyjaciółka opowiadała, ze w pierwszej ciąży miała tylko 2 tyg. mdłości, a potem spokój, wiec i takie szczęście się zdarza.

reklama
Hej dziewczyny, ja od wczoraj mam zanik mdłości i objawów ciążowych, zero kłuć jajnikow zero wymiotów mdłości.
Zaczynam się martwić 🙈7t4d

Witam :)
ja bym już chętnie podziękowała za te mdłości i wymioty, z rana do 12.00 mam jadłowstręt dosłownie ....
z Nikosiem jak byłam w ciąży to takich atrakcji nie miałam, a teraz masakra :angry: a nie przepraszam miałam rwę więc już nie wiem co lepsze ...
w ogóle mam wrażenie że jestem jakaś spuchnięta, w sensie ciała, też tak macie ???
dzisiaj wstałam i na dzień dobry mdłości, kawa mi śmierdziała, wypiłam rumianek, potem przeszło .....
wczoraj byłam na zakupach w Auchan i jak przeszłam się po tym dziale z ubrankami i akcesoriami dla maluszków to oczopląsu dostałam :-D:happy2:😍

Do góry