reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2022

reklama
Czesc. Co sadzicie? Na zdjęciu bardziej widoczna niż w rzeczywistości..

Załączniki

• 20210812_212710.jpg
    20210812_212710.jpg
    921,7 KB · Wyświetleń: 97
  • 20210812_193136.jpg
    20210812_193136.jpg
    1,1 MB · Wyświetleń: 98
Gratki 🙌♥️ Ja dziś rozcielam nogę o wycieraczke(metalowa) myslalam, ze padne🙈🙄 skora zdarta z palca krew jak nie wiem
Oczywiście ranę odkazilam woda utleniona i plaster, majtki sprawdzałam co chwile czy oby nic się nie stalo🙄 - wiem wariuje...wy rozumiecie 😘
matko, jak Ty żeś to zrobiła z tą nogą 🙄???

Witam dziewczyny piątkowo :)
jak tam samopoczucie ?
ja już na nogach bo mój szanowny małżonek chrapie jak stary, zepsuty traktor :crazy:
dziewczyny mam pytanka:
jakie badania macie zlecone do wykonania na teraz ?
czy bierzecie jakieś witaminy oprócz kwasu foliowego ? mi położna kazała kupić obowiązkowo, właśnie przeglądam co jest w mojej aptece online ....

reklama
Hej dziewczyny jestem w ciąży bliźniaczej, w środę byłam u lekarza był 10w6d i drugi 10w5d wiec termin na około 5 marca 2022. Niby wszystko Ok, ale przy jednym maleństwie znalazł krwiaka, kazał iść na l4 i brać leki ale nie mówił o ciągłym leżeniu plackiem w łóżku. Trochę się stresuje, a kolejna wizyta dopiero 27 sierpnia. A jak u was? Czy którejś z was tez rozpoznano krwiaka? Nie wiem jakim cudem powstał, bo odkąd dowiedziałam się o ciazy strasznie na siebie uważam

Do góry