Tak punktowo Locoid, mixa baby na cale ciało
W ciąży takie choroby o podłożu autoimmunologicznym lubią się zaostrzać. U mnie też łuszczyca się uaktywniła po kilku latach. Na szczęście na razie bez tragedii.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tak punktowo Locoid, mixa baby na cale ciało
Też mi się zdarza.Dziewczęta a czy wy tez macie kłucie jajnikow?
Ja mam srednio co 5-6h, wieczorami i nocą najwiecejTeż mi się zdarza.
Tak, dość często Czasem kilka razy dziennie, czasem 1-2 dni bez i znowuDziewczęta a czy wy tez macie kłucie jajnikow?
Czekalam 6 dni od pon w sobote mialam wynikZazdroszczę, masz już to z głowy [emoji122]
Po jakim czasie obstawiasz przyjdą wyniki nifty ?
matko, jak Ty żeś to zrobiła z tą nogą ???Gratki Ja dziś rozcielam nogę o wycieraczke(metalowa) myslalam, ze padne skora zdarta z palca krew jak nie wiem
Oczywiście ranę odkazilam woda utleniona i plaster, majtki sprawdzałam co chwile czy oby nic się nie stalo - wiem wariuje...wy rozumiecie
Olga nic nie widzę. Zrób dziś rano, z porannego moczu jak masz test w domu.Czesc. Co sadzicie? Na zdjęciu bardziej widoczna niż w rzeczywistości..