reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2022

To pewnie po prostu szczęśliwa chwila odpoczynku ;) naciesz się tą chwilą na zapas, bo wszystko prawdopodobnie jeszcze wróci. Chociaż przyjaciółka opowiadała, ze w pierwszej ciąży miała tylko 2 tyg. mdłości, a potem spokój, wiec i takie szczęście się zdarza.
Oby tak było, ja już się naczytałam (zupełnie niepotrzebnie 🤷‍♀️), ze to złe symptomy itd
Nadal mam wstręt na zapach miesa, piersi ogromne.

reklama
Witam :)
ja bym już chętnie podziękowała za te mdłości i wymioty, z rana do 12.00 mam jadłowstręt dosłownie ....
z Nikosiem jak byłam w ciąży to takich atrakcji nie miałam, a teraz masakra :angry: a nie przepraszam miałam rwę więc już nie wiem co lepsze ...
w ogóle mam wrażenie że jestem jakaś spuchnięta, w sensie ciała, też tak macie ???
dzisiaj wstałam i na dzień dobry mdłości, kawa mi śmierdziała, wypiłam rumianek, potem przeszło .....
wczoraj byłam na zakupach w Auchan i jak przeszłam się po tym dziale z ubrankami i akcesoriami dla maluszków to oczopląsu dostałam :-D:happy2:😍
✊✊trzymam kciuki, bardzo chciałabym, żeby było dobrze i wszystko się dobrze rozwijało.
Można dostać oczopląsu od tych ubranek, dodatków😍 ja staram się unikać, odwracam glowe

Wy dziewczyny o mdlościach piszecie, a ja cały czas głodna jestem i to mam ochotę na takie niezbyt zdrowe rzeczy. Ogólnie to wydaje mi się, że mam na coś ochotę zjem to i wtedy okazuje się, że jednak co innego bym zjadła. Jak tak dalej pójdzie to nie wiem co bedzie

Wy dziewczyny o mdlościach piszecie, a ja cały czas głodna jestem i to mam ochotę na takie niezbyt zdrowe rzeczy. Ogólnie to wydaje mi się, że mam na coś ochotę zjem to i wtedy okazuje się, że jednak co innego bym zjadła. Jak tak dalej pójdzie to nie wiem co bedzie
za mną dziś KFC chodzi i pewnie pod wieczór namówię męża i pojedziemy :D

Hej dziewczyny, ja od wczoraj mam zanik mdłości i objawów ciążowych, zero kłuć jajnikow zero wymiotów mdłości.
Zaczynam się martwić 🙈7t4d
Hej. Przecież już kilka dni temu też pisałaś o zaniku objawów i później że wróciły ze zdwojoną siłą więc nie wiem czemu się przejmujesz skoro miałaś już podobna sytuację :)

Hej. Przecież już kilka dni temu też pisałaś o zaniku objawów i później że wróciły ze zdwojoną siłą więc nie wiem czemu się przejmujesz skoro miałaś już podobna sytuację :)
Przejmuje się, ponieważ z racji na wcześniejsza stratę w podobny czasie chyba jestem wrażliwa pod tym katem. To nic dziwnego, ze czasem na racjonalne rzeczy reagujemy inaczej kiedy w grę wchodzą emocje 🙃

Ja dzis namówiłam męża na popcorn 🙈😃
ja zamówiłam KFC na 20.00 do domu :)
jak tak dalej pójdzie to z mojego rozmiaru S raz dwa będzie M a potem to już z górki hehehe :)

Qruszon to normalne, że się przejmujesz :) staraj się myśleć pozytywnie, ja też czasem wariuje, teraz to moja czwarta ciąża i złe myśli krążą ale trzeba to odganiać :)

reklama
ja zamówiłam KFC na 20.00 do domu :)
jak tak dalej pójdzie to z mojego rozmiaru S raz dwa będzie M a potem to już z górki hehehe :)

Qruszon to normalne, że się przejmujesz :) staraj się myśleć pozytywnie, ja też czasem wariuje, teraz to moja czwarta ciąża i złe myśli krążą ale trzeba to odganiać :)
Dokładnie tak jak piszesz :) smacznego

Do góry