reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2022

reklama
Na to wygląda ❤️😄 u mnie z miesiączki dziś 8+0, z usg pewnie 3 dni mniej, patrząc jak było już dwa razy na wizycie 😊 samopoczucie... Bywa bardzo różnie 😉 ostatnio najbardziej dokucza mi zgaga, w zasadzie mnie nie opuszcza... Poza tym senność, nudności (na szczęście nie cały czas 🌸), ciągnięcia podbrzusza, wzmożony apetyt 🙈 Ale chyba pożegnałam zaparcia, ufff, byle juz nie wróciły 😶 a u Ciebie jak?

U mnie tradycyjnie bardzo trudna ciąża, ale co tam, wiedziałam na co się pisze. Kiedyś minie na całe szczęście. I pozostanie tylko małe wielkie szczęście. 😀

Dziewczyny ja mam wizytę 30.08, która ma razem ze mną?:)
🙈 nie wiem czy dotrwam do tego czasu. To będzie ponad 9 tydzień. Wcześniejsza ciaza zakończyła się w8tc
Ja mam na 1 września i też już odliczam bo nie mogę się doczekać. Będzie wtedy już prawie 12 tc 😊 poprzednia zakończyła się też w 8 tc. Obecnie 8tc + 6. Pozdrawiam.🤗

Dziewczyny ja mam wizytę 30.08, która ma razem ze mną?:)
🙈 nie wiem czy dotrwam do tego czasu. To będzie ponad 9 tydzień. Wcześniejsza ciaza zakończyła się w8tc

Hej dziewczyny, czy można? 😁
mam termin na 15.03 😍 starsza córka z 2012 od jej narodzin nie wchodziłem na żadne forum dla mam i obawiałam się, że zadnejuż nie prosperuje. Ufff jak fobrze ,że jesteście 🤗
Qruszon ja 30.08 mam badanie prenatalne

Ja też mam 30.08 prenatalne 😍.

Ma któraś z Was problemy ze suchą skórą? Zawsze miałam problem, ale teraz jest jeszcze gorzej. Wszystko mnie swędzi. Na twarzy też pustynia. Może polecicie jakieś dobre kremy/balsamy? 😭

mam termin na 15.03 😍 starsza córka z 2012 od jej narodzin nie wchodziłem na żadne forum dla mam i obawiałam się, że zadnejuż nie prosperuje. Ufff jak fobrze ,że jesteście 🤗
Witaj 😀 Mój starszy syn 2010 więc całkiem całkiem podobnie 😁 A jak się czujesz w tej ciąży? U mnie to całkiem inna ciąża niż poprzednią...

Ma któraś z Was problemy ze suchą skórą? Zawsze miałam problem, ale teraz jest jeszcze gorzej. Wszystko mnie swędzi. Na twarzy też pustynia. Może polecicie jakieś dobre kremy/balsamy? 😭
Mam to samo - najbardziej swędzą mnie nogi... po prostu tragedia. Smaruje się olejkiem dla niemowląt. Twarz mam suchą i pełno trądziku - normalnie mam super cerę 🙄 do twarzy kupiłam sobie krem Sylveco nagietkowy bo ma naturalne składniki. Niestety nie powiem czy się sprawdza bo dopiero kupiłam 🙂

Łącze się z Tobą 😘✊✊ 30-sty jakos może nadejdzie niedlugo

Ja właśnie tez suche usta, łydki kolana i na policzku suche miejsce jakby zaostrzenie AZS

reklama
Witaj 😀 Mój starszy syn 2010 więc całkiem całkiem podobnie 😁 A jak się czujesz w tej ciąży? U mnie to całkiem inna ciąża niż poprzednią...

Mam to samo - najbardziej swędzą mnie nogi... po prostu tragedia. Smaruje się olejkiem dla niemowląt. Twarz mam suchą i pełno trądziku - normalnie mam super cerę 🙄 do twarzy kupiłam sobie krem Sylveco nagietkowy bo ma naturalne składniki. Niestety nie powiem czy się sprawdza bo dopiero kupiłam 🙂
Koniecznie daj znać jak się sprawdzi! :)
Ja właśnie tez suche usta, łydki kolana i na policzku suche miejsce jakby zaostrzenie AZS
Stosujesz coś stricte na AZS?

Do góry