reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2022

reklama
Ja też mam 30.08 prenatalne 😍.

Ma któraś z Was problemy ze suchą skórą? Zawsze miałam problem, ale teraz jest jeszcze gorzej. Wszystko mnie swędzi. Na twarzy też pustynia. Może polecicie jakieś dobre kremy/balsamy? 😭
ja mam tez suche ręce i nogi od 2 tygodni, swędzi mnie tak że, masakra, wczoraj kupiłam sobie taka emulsję do ciała w sprayu Bioderma Atoderm Sos
zobaczymy czy to pomoże, na razie po jednym użyciu nic mnie nie swędzi ::rolleyes:

Hej dziewczyny, mam od wczoraj mały kryzys czy wszystko jest ok. Mdłości ustały, wszystko w normie. Boje się, ze do tego 30.08 nie wytrzymam.
Nie krwawie, wszystko ok, ale sie obawiam czy dobrze się rozwija wszystko 🙄

Hej dziewczyny, mam od wczoraj mały kryzys czy wszystko jest ok. Mdłości ustały, wszystko w normie. Boje się, ze do tego 30.08 nie wytrzymam.
Nie krwawie, wszystko ok, ale sie obawiam czy dobrze się rozwija wszystko [emoji849]
Nie ma się czym przejmować, jeszcze mogą wrócić jak u mnie. Ginekolog na pierwszej wizycie uprzedził mnie że może być tak że objawy ustaną i żeby nie panikować.

Nie krwawie, wszystko ok, ale sie obawiam czy dobrze się rozwija wszystko 🙄
Ja też mam ostatnio jakieś takie dziwne myśli i panikuje. Czym bliżej wizyty tym jest gorzej, ja mam wizyte 19. Ogólnie w 1 ciąży nie miałam w ogóle objawów ciążowych i było wszystko dobrze więc z nimi jest roznie.

Ja też mam ostatnio jakieś takie dziwne myśli i panikuje. Czym bliżej wizyty tym jest gorzej, ja mam wizyte 19. Ogólnie w 1 ciąży nie miałam w ogóle objawów ciążowych i było wszystko dobrze więc z nimi jest roznie.
Ja też mam wizytę 19.08 i już wariuję...
Objawy mam przeokropne, więc pocieszam się, że tam na dole wszystko jest oki.

reklama
Do góry