Też tak miałam w ubiegłym tygodniu, przez dwa dni czułam się tak dobrze, że chciałam do lekarza lecieć a później wszystkie objawy wróciły, nie przejmuj się tylko ciesz się lepszym samopoczuciem!Hej dziewczyny, mam od wczoraj mały kryzys czy wszystko jest ok. Mdłości ustały, wszystko w normie. Boje się, ze do tego 30.08 nie wytrzymam.
Nie krwawie, wszystko ok, ale sie obawiam czy dobrze się rozwija wszystko
reklama
marzenka915
Zaciekawiona BB
Duzo wsparcia przesylam.Jestem pobtakuch samych przejsciach co ty i mam taki sam termin❤oby tym razem wszystko skonczylo sie dobrze musimy w to wierzycWitam. Po 1 donoszonej ciąży i 2 poronieniach chyba mogę do was dolaczyc. Dziś mamy 9+2. Na wizycie 21 lipca wszystko było w porządku, był zarodek widziałam serduszko. Termin porodu 11 marca. 20 sierpnia mamy następna wizytę. Oprócz piersi zero jakichkolwiek dolegliwości. 3majcie za nas kciuki
Też jestem po przejściach. To moja 4 ciąża i trwa jak do tej pory najdłużej... 10 +4 dzień. Termin na 6.03. Jestem przed badaniem NIFTy i prenatalnym.
Czy jest już któraś po badaniu nifty??Czy można sobie samemu wybrać miejsce z listy czy z góry zostaje przydzielone?
Miałyście USG przed pobraniem krwi?
Czy jest już któraś po badaniu nifty??Czy można sobie samemu wybrać miejsce z listy czy z góry zostaje przydzielone?
Miałyście USG przed pobraniem krwi?
Hej ja robilam nifty 2 razy
2 lata temu przyjezdzala do mnie pielegniarka i pobierala krew
A w zeszly pon robilam drugi raz
I moglam wybrac sobie gdzie chce miec pobierana krew
Dzisiaj mialam prenatalne z wynikami krwii na pappe. Wszystko prawidłowo
mamaNikodema2012
Zaangażowana w BB
witam popołudniowo, ja po wizycie u gina, wszystko w jak najlepszym porządku
maluszek ma 1,08 cm, serduszko bije
termin porodu mam na 30.03, dostałam listę badań do wykonania, skierowanie na prenatalne i następną wizytę mam 9 września
a tu nasz maluszek
termin porodu mam na 30.03, dostałam listę badań do wykonania, skierowanie na prenatalne i następną wizytę mam 9 września
a tu nasz maluszek
Załączniki
Zazdroszczę, masz już to z głowyHej ja robilam nifty 2 razy
Po jakim czasie obstawiasz przyjdą wyniki nifty ?
Qruszon
Fanka BB :)
Gratki Ja dziś rozcielam nogę o wycieraczke(metalowa) myslalam, ze padne skora zdarta z palca krew jak nie wiemwitam popołudniowo, ja po wizycie u gina, wszystko w jak najlepszym porządku
a tu nasz maluszek
Oczywiście ranę odkazilam woda utleniona i plaster, majtki sprawdzałam co chwile czy oby nic się nie stalo - wiem wariuje...wy rozumiecie
mamaNikodema2012
Zaangażowana w BB
7 tydzień 3 dzieńKtóry tydzień?
reklama
Qruszon
Fanka BB :)
Ja dziś 7t2 dzień i termin na 01.047 tydzień 3 dzień