Wiolcia_6
Grudniówka 2010 :)
Oczywiście że brat- dziewczynki są be w tym wiekuja mam 9-latka, mój Nikoś jest przeszczęśliwy, że mama w ciąży jesti oczywiście chce brata
![]()
![Grinning face with sweat :sweat_smile: 😅](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f605.png)
![Grinning face with sweat :sweat_smile: 😅](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f605.png)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Oczywiście że brat- dziewczynki są be w tym wiekuja mam 9-latka, mój Nikoś jest przeszczęśliwy, że mama w ciąży jesti oczywiście chce brata
![]()
no właśnie, dokładnie o tym pomyślałamOczywiście że brat- dziewczynki są be w tym wiekuMój syn 11lat i też przeszczęśliwy że będzie miał rodzeństwo. Ciekawe kiedy po porodzie nasze dzieci zmienią zdanie
![]()
Na to wyglądau mnie z miesiączki dziś 8+0, z usg pewnie 3 dni mniej, patrząc jak było już dwa razy na wizycie
samopoczucie... Bywa bardzo różnie
ostatnio najbardziej dokucza mi zgaga, w zasadzie mnie nie opuszcza... Poza tym senność, nudności (na szczęście nie cały czas
), ciągnięcia podbrzusza, wzmożony apetyt
Ale chyba pożegnałam zaparcia, ufff, byle juz nie wróciły
a u Ciebie jak?
Ja mam na 1 września i też już odliczam bo nie mogę się doczekać. Będzie wtedy już prawie 12 tcDziewczyny ja mam wizytę 30.08, która ma razem ze mną?
nie wiem czy dotrwam do tego czasu. To będzie ponad 9 tydzień. Wcześniejsza ciaza zakończyła się w8tc
Dziewczyny ja mam wizytę 30.08, która ma razem ze mną?
nie wiem czy dotrwam do tego czasu. To będzie ponad 9 tydzień. Wcześniejsza ciaza zakończyła się w8tc
Hej dziewczyny, czy można?
mam termin na 15.03starsza córka z 2012 od jej narodzin nie wchodziłem na żadne forum dla mam i obawiałam się, że zadnejuż nie prosperuje. Ufff jak fobrze ,że jesteście
Qruszon ja 30.08 mam badanie prenatalne
WitajHej dziewczyny, czy można?
mam termin na 15.03starsza córka z 2012 od jej narodzin nie wchodziłem na żadne forum dla mam i obawiałam się, że zadnejuż nie prosperuje. Ufff jak fobrze ,że jesteście
Mam to samo - najbardziej swędzą mnie nogi... po prostu tragedia. Smaruje się olejkiem dla niemowląt. Twarz mam suchą i pełno trądziku - normalnie mam super ceręJa też mam 30.08 prenatalne.
Ma któraś z Was problemy ze suchą skórą? Zawsze miałam problem, ale teraz jest jeszcze gorzej. Wszystko mnie swędzi. Na twarzy też pustynia. Może polecicie jakieś dobre kremy/balsamy?![]()
Łącze się z TobąHej dziewczyny, czy można?
Ja właśnie tez suche usta, łydki kolana i na policzku suche miejsce jakby zaostrzenie AZSJa też mam 30.08 prenatalne.
Ma któraś z Was problemy ze suchą skórą? Zawsze miałam problem, ale teraz jest jeszcze gorzej. Wszystko mnie swędzi. Na twarzy też pustynia. Może polecicie jakieś dobre kremy/balsamy?![]()
Koniecznie daj znać jak się sprawdzi!WitajMój starszy syn 2010 więc całkiem całkiem podobnie
A jak się czujesz w tej ciąży? U mnie to całkiem inna ciąża niż poprzednią...
Mam to samo - najbardziej swędzą mnie nogi... po prostu tragedia. Smaruje się olejkiem dla niemowląt. Twarz mam suchą i pełno trądziku - normalnie mam super cerędo twarzy kupiłam sobie krem Sylveco nagietkowy bo ma naturalne składniki. Niestety nie powiem czy się sprawdza bo dopiero kupiłam
![]()
Stosujesz coś stricte na AZS?Ja właśnie tez suche usta, łydki kolana i na policzku suche miejsce jakby zaostrzenie AZS