Ja 3 dni temu miałam tak, że musiałam jeść równo co 2h i wtedy było znośnie, ale niestety dzisiaj nie działaO rany. Mi dziś pomagaja częste małe posiłki , co chwilę coś podgryzam
reklama
DobreMyśli
Fanka BB :)
Mi z OM wychodzi 26.03A tak w ogóle czy są tu jakieś późne marcóweczki? Mnie apki przepowiadają 27.03.
W sumie to masz rację. Wszystko przede mnąW 5 tyg to normalne, ze nie masz objawow. Niektore szczesciary nie maja zadnych objawow przez cala ciaze, nie przejmuj sie.
Alexz89
Nie ma czego żałować...uwielbiam spać na brzuchu i nie mogę bo bolą mnie cycki ciągle czuję dziwne ciągnięcia podbrzusza. Do tego zawroty głowy i takie dziwne uderzenia gorąca...no i wrażliwość na zapachy...W sumie to masz rację. Wszystko przede mną
No moja na razie wygląda lepiej. Mam nadzieję, że to nie cisza przed burząW poprzednich dwóch ciążach mdłości zaczęły się u mnie dopiero 7-8 tydzień a teraz dużo szybciej. A mówi się że kolejne ciąże już lepiej się przechodzi.
A jaka była Twoja druga w porównaniu do pierwszej?
No nie zazdroszczę, ale jakoś tak jak już są te objawy, to można się poczuć bardziej ciążowo...Nie ma czego żałować...uwielbiam spać na brzuchu i nie mogę bo bolą mnie cycki ciągle czuję dziwne ciągnięcia podbrzusza. Do tego zawroty głowy i takie dziwne uderzenia gorąca...no i wrażliwość na zapachy...
Poplątana9
Zazdroszczę Wam tych serduszek i zarodków. Ja od wczoraj z bólem gardła, a dziś obudziłam się z opryszczką w nosie. Kiedyś czytałam, ze to niby może być groźne, ale tylko gdy w ciąży pojawi się po raz pierwszy, a u mnie to normalne kilka razy w roku, wiec staram się choć w tym temacie już nie wariować
Wizytę u mojej gin mam dopiero 2.08, ale uznaliśmy z narzeczonym, ze jeśli coś miało się rozwinąć to od zeszłej środy napewno już się troszkę rozwinęło i zdecydowaliśmy się na wizytę jutro u innego ginekologa. Mam nadzieje, że to będzie udana wizyta..
dla przypomnienia i nowych osób powiem, ze wg OM jestem już 7+3, a w zeszłą środę z USG wyszło mi 5+5 z (pani doktor nie była w 100% pewna czy dobrze widzi) 2,5 mm zarodkiem, a na innym dostałam info, ze nic z tego i ze na 99% bedzie to puste jajo płodowe…
Dam znać jutro po wizycie, a Wy trzymajcie kciuki
Co do objawów to mam chyba połączenie dwóch typów objawów, o których tu piszecie. Rano mam okropne mdłości i zawroty głowy, a później nie jestem w stanie nic jeść. O czymkolwiek pomyślę - nie przełknę. + wieczorami boli brzuch jak na okres
Wizytę u mojej gin mam dopiero 2.08, ale uznaliśmy z narzeczonym, ze jeśli coś miało się rozwinąć to od zeszłej środy napewno już się troszkę rozwinęło i zdecydowaliśmy się na wizytę jutro u innego ginekologa. Mam nadzieje, że to będzie udana wizyta..
dla przypomnienia i nowych osób powiem, ze wg OM jestem już 7+3, a w zeszłą środę z USG wyszło mi 5+5 z (pani doktor nie była w 100% pewna czy dobrze widzi) 2,5 mm zarodkiem, a na innym dostałam info, ze nic z tego i ze na 99% bedzie to puste jajo płodowe…
Dam znać jutro po wizycie, a Wy trzymajcie kciuki
Co do objawów to mam chyba połączenie dwóch typów objawów, o których tu piszecie. Rano mam okropne mdłości i zawroty głowy, a później nie jestem w stanie nic jeść. O czymkolwiek pomyślę - nie przełknę. + wieczorami boli brzuch jak na okres
Robiłaś już może jakieś badania? Byłaś u gina?Mi z OM wychodzi 26.03
reklama
developerka
Ja też nie miałam objawów do 6 tygodnia i się martwiłam dzisiaj 6+2 i od dwóch dni zaczęły się mdłości i ból piersi.No nie zazdroszczę, ale jakoś tak jak już są te objawy, to można się poczuć bardziej ciążowo...