reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Marcowe mamy 2022

reklama
Nie jest jednorazowe, mam tak od poniedziałku, dlatego już jestem na L4, bo w pracy bałam się, że zwymiotuje na pacjentów 🙈 Dobrze, że o tym piszesz, bo już też chciałam próbować 😅 Który masz tc? U mnie dziś 7+3.
U mnie też 7+3 i mega mdłości. W 1 ciąży męczyło mnie jakieś 2 tygodnie. Czuję że teraz będzie gorzej

Przynajmniej czujecie, że jesteście w ciąży. A ja ani senności, ani zmęczenia, ani mdłości. Nie przeszkadzają mi żadne zapachy ani smaki. Trochę inaczej niż w poprzedniej ciąży... I dlatego też się denerwuję, że coś jest nie tak. Mimo, że wiem, że każda ciąża jest inna...

Przynajmniej czujecie, że jesteście w ciąży. A ja ani senności, ani zmęczenia, ani mdłości. Nie przeszkadzają mi żadne zapachy ani smaki. Trochę inaczej niż w poprzedniej ciąży... I dlatego też się denerwuję, że coś jest nie tak. Mimo, że wiem, że każda ciąża jest inna...
W 5 tyg to normalne, ze nie masz objawow. Niektore szczesciary nie maja zadnych objawow przez cala ciaze, nie przejmuj sie.

Współczuję - ciekawe kiedy nas to puści😒. A to my bardzo bardzo podobne terminy mamy 😄 ja dzisiaj 7+5. To w sumie terminami prawie te nasze nudności też się zgadzają. Ja też na L4 od kilku dni chociaż mi groziło tylko wymiotowanie na szefa na monitor 🤭 A wizytę kiedy masz następną?
Też jestem ciekawa, bo moja pierwsza ciąża była zupełnie inna. Wymiotowanie na szefa to też ciekawa opcja 😂 Następną wizytę mam dopiero między 9 a 13 sierpnia, prawdopodobnie jutro będę wiedzieć dokładnie. Moja gin jest zdania, że jeśli nic się nie dzieje, to co miesiąc wystarczy. L4 póki co wystawia mi lekarka rodzinna. A Ty kiedy idziesz?

reklama
W poprzednich dwóch ciążach mdłości zaczęły się u mnie dopiero 7-8 tydzień a teraz dużo szybciej. A mówi się że kolejne ciąże już lepiej się przechodzi.🤦‍♀️

Do góry