reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2022

reklama
Mam pytanie do tych dziewczyn które dostaly duphaston na plamienia -jak szybko zadziałał i czy plamienia calkiem ustały ? Ja biorę od piątku ,srednio sie po nim czuję,a plamienia jak byly tak są :(

W sumie to masz rację. Wszystko przede mną 😂
Nie ma czego żałować...uwielbiam spać na brzuchu i nie mogę bo bolą mnie cycki 😂 ciągle czuję dziwne ciągnięcia podbrzusza. Do tego zawroty głowy i takie dziwne uderzenia gorąca...no i wrażliwość na zapachy...

W poprzednich dwóch ciążach mdłości zaczęły się u mnie dopiero 7-8 tydzień a teraz dużo szybciej. A mówi się że kolejne ciąże już lepiej się przechodzi.🤦‍♀️
No moja na razie wygląda lepiej. Mam nadzieję, że to nie cisza przed burzą 😂
A jaka była Twoja druga w porównaniu do pierwszej?

Nie ma czego żałować...uwielbiam spać na brzuchu i nie mogę bo bolą mnie cycki 😂 ciągle czuję dziwne ciągnięcia podbrzusza. Do tego zawroty głowy i takie dziwne uderzenia gorąca...no i wrażliwość na zapachy...
No nie zazdroszczę, ale jakoś tak jak już są te objawy, to można się poczuć bardziej ciążowo...

Zazdroszczę Wam tych serduszek i zarodków. Ja od wczoraj z bólem gardła, a dziś obudziłam się z opryszczką w nosie. Kiedyś czytałam, ze to niby może być groźne, ale tylko gdy w ciąży pojawi się po raz pierwszy, a u mnie to normalne kilka razy w roku, wiec staram się choć w tym temacie już nie wariować :)
Wizytę u mojej gin mam dopiero 2.08, ale uznaliśmy z narzeczonym, ze jeśli coś miało się rozwinąć to od zeszłej środy napewno już się troszkę rozwinęło i zdecydowaliśmy się na wizytę jutro u innego ginekologa. Mam nadzieje, że to będzie udana wizyta..
dla przypomnienia i nowych osób powiem, ze wg OM jestem już 7+3, a w zeszłą środę z USG wyszło mi 5+5 z (pani doktor nie była w 100% pewna czy dobrze widzi) 2,5 mm zarodkiem, a na innym dostałam info, ze nic z tego i ze na 99% bedzie to puste jajo płodowe…
Dam znać jutro po wizycie, a Wy trzymajcie kciuki❤️
Co do objawów to mam chyba połączenie dwóch typów objawów, o których tu piszecie. Rano mam okropne mdłości i zawroty głowy, a później nie jestem w stanie nic jeść. O czymkolwiek pomyślę - nie przełknę. + wieczorami boli brzuch jak na okres

reklama
Do góry