reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Marcowe mamy 2022

Dziewczyny, a czy Wy też macie chwilowe problemy z sercem? Na przykład dziś, wyszłam na spacer i już po 5 minutach zalała mnie fala gorąca, serce zwolniło, kilka takich mocnych i wolnych uderzeń. Zwolniłam tempo, choć i tak szłam wolno, i jeszcze kilka minut mnie to trzymało na przemian z serią takich szybkich uderzeń. Przestraszyłam się, bo tak miałam już chyba czwarty raz od początku ciąży.

reklama
Kochana, nie martw się na zapas... U mnie 5+6 nawet nie było pęcherzyka żółtkowego widać. Wszystko będzie ok. Ciąża się rozwija przecież. :) Na pewno wszystko jest ok!
masz zdjęcie? I Jeśli oczywiście chcesz pokazać 🙂
Staram się myśleć pozytywnie ale wiesz jak jest🤷‍♀️ rozważam wizytę w poniedziałek lub wtorek u drugiego gina chociaż niewiem czy warto bo ma gorsze usg.

Załączniki

• Screenshot_20210722_184648_com.android.gallery3d.jpg
    Screenshot_20210722_184648_com.android.gallery3d.jpg
    191,7 KB · Wyświetleń: 85
Ahoj 🙂 Przejrzałam wszystkie strony i widzę że dzisiaj macie słaby dzień w większości bo się niesamowicie nakręcacie. Po co czytacie tyle w internecie? Potem się dziwić że wyszukujecie u siebie niewiadomo czego. Dziewczyny tylko spokój nas może uratować 😉🙂

A jutro kto ma wizyty? Kto nam na weekend dostarcza świetnych nowin? 😃
Ja mam jutro o 9.15 wizytę ,w celu rozwiania wlasnie obaw o wysokie przyrosty bety ,tydzień temu byl pęcherzyk 3mm więc raczej na zarodek jutro nie mam szans .Jutro będę 5+
A przypomnij mi który Tc? I jaka na betę oraz przyrosty?
Jutro bede 5+6 ,beta dzisiaj ponad 50 tys ,przyrosty od poczatku mialam po ok 120%,ale zdarzaly sie tez ponad 220% .

Staram się myśleć pozytywnie ale wiesz jak jest🤷‍♀️ rozważam wizytę w poniedziałek lub wtorek u drugiego gina chociaż niewiem czy warto bo ma gorsze usg.
To moim zdaniem nie ma sensu, Kochana. Albo idź do takiego z super, albo czekaj :) Inaczej tylko się zdołujesz niepotrzebnie, bo z powodu kiepskiego sprzętu będzie słabo cokolwiek widać
A powiedzcie mi Kochane, jak się dowiadujecie który lekarz ma lepszy sprzęt? :D
Ja patrzę, czy są zdjęcia sprzętu USG wrzucone (np. na stronie ginekologa lub miejsca, w którym przyjmuje) i wizualnie oceniam :D Plus jak miejsce jest ą ę ;) takie nowoczesne całe i eleganckie, to zazwyczaj i sprzęt taki jest :) No i po jakości obrazu na USG też widać bardzo

nie martw się u mnie jest podobnie 🙂 niby z OM 6+0 ale powiedziała mi dziś że jest mniej. I ja mam dopiero wizytę za 3 tygodnie bo mają urlop! A nasze zdj wyglądają podobnie 🥰 chociaż też się trochę z martwiłam bo niektóre dziewczyny już maja zarodki na takim etapie. Ale pani doktor powoedziala że jest dobrze

Załączniki

• c7499810-2330-4b8e-be31-c41515f55f9d.jpg
    c7499810-2330-4b8e-be31-c41515f55f9d.jpg
    180,4 KB · Wyświetleń: 66
To moim zdaniem nie ma sensu, Kochana. Albo idź do takiego z super, albo czekaj :) Inaczej tylko się zdołujesz niepotrzebnie, bo z powodu kiepskiego sprzętu będzie słabo cokolwiek widać

Ja patrzę, czy są zdjęcia sprzętu USG wrzucone (np. na stronie ginekologa lub miejsca, w którym przyjmuje) i wizualnie oceniam :D Plus jak miejsce jest ą ę ;) takie nowoczesne całe i eleganckie, to zazwyczaj i sprzęt taki jest :) No i po jakości obrazu na USG też widać bardzo
Dlatego właśnie się zastanawiam, może znajdę kogoś z podobnym sprzętem albo poczekam do za tydzień 🤷‍♀️

reklama
Do góry