Dziewczyny, a czy Wy też macie chwilowe problemy z sercem? Na przykład dziś, wyszłam na spacer i już po 5 minutach zalała mnie fala gorąca, serce zwolniło, kilka takich mocnych i wolnych uderzeń. Zwolniłam tempo, choć i tak szłam wolno, i jeszcze kilka minut mnie to trzymało na przemian z serią takich szybkich uderzeń. Przestraszyłam się, bo tak miałam już chyba czwarty raz od początku ciąży.
reklama
Kochana, nie martw się na zapas... U mnie 5+6 nawet nie było pęcherzyka żółtkowego widać. Wszystko będzie ok. Ciąża się rozwija przecież. Na pewno wszystko jest ok!
Staram się myśleć pozytywnie ale wiesz jak jest rozważam wizytę w poniedziałek lub wtorek u drugiego gina chociaż niewiem czy warto bo ma gorsze usg.masz zdjęcie? I Jeśli oczywiście chcesz pokazać
Załączniki
Oby bo zwariujeTez mam tylozgiecie i tez kolejna wizyta za tydzien Oby ten czas szybko zlecial.
A u ciebie było już widać zarodek? Wybacz niepamietamJa też mam tyłozgięcie macicy i też mam dziś 6+0. Byłaś już wcześniej na wizycie czy to Twoja pierwsza?
Sollina
Fanka BB :)
Ja mam jutro o 9.15 wizytę ,w celu rozwiania wlasnie obaw o wysokie przyrosty bety ,tydzień temu byl pęcherzyk 3mm więc raczej na zarodek jutro nie mam szans .Jutro będę 5+Ahoj Przejrzałam wszystkie strony i widzę że dzisiaj macie słaby dzień w większości bo się niesamowicie nakręcacie. Po co czytacie tyle w internecie? Potem się dziwić że wyszukujecie u siebie niewiadomo czego. Dziewczyny tylko spokój nas może uratować
A jutro kto ma wizyty? Kto nam na weekend dostarcza świetnych nowin?
Jutro bede 5+6 ,beta dzisiaj ponad 50 tys ,przyrosty od poczatku mialam po ok 120%,ale zdarzaly sie tez ponad 220% .A przypomnij mi który Tc? I jaka na betę oraz przyrosty?
blanny
To moim zdaniem nie ma sensu, Kochana. Albo idź do takiego z super, albo czekaj Inaczej tylko się zdołujesz niepotrzebnie, bo z powodu kiepskiego sprzętu będzie słabo cokolwiek widaćStaram się myśleć pozytywnie ale wiesz jak jest rozważam wizytę w poniedziałek lub wtorek u drugiego gina chociaż niewiem czy warto bo ma gorsze usg.
Ja patrzę, czy są zdjęcia sprzętu USG wrzucone (np. na stronie ginekologa lub miejsca, w którym przyjmuje) i wizualnie oceniam Plus jak miejsce jest ą ę takie nowoczesne całe i eleganckie, to zazwyczaj i sprzęt taki jest No i po jakości obrazu na USG też widać bardzoA powiedzcie mi Kochane, jak się dowiadujecie który lekarz ma lepszy sprzęt?
Mario95
nie martw się u mnie jest podobnie niby z OM 6+0 ale powiedziała mi dziś że jest mniej. I ja mam dopiero wizytę za 3 tygodnie bo mają urlop! A nasze zdj wyglądają podobnie chociaż też się trochę z martwiłam bo niektóre dziewczyny już maja zarodki na takim etapie. Ale pani doktor powoedziala że jest dobrzeStaram się myśleć pozytywnie ale wiesz jak jest rozważam wizytę w poniedziałek lub wtorek u drugiego gina chociaż niewiem czy warto bo ma gorsze usg.
Załączniki
Dlatego właśnie się zastanawiam, może znajdę kogoś z podobnym sprzętem albo poczekam do za tydzieńTo moim zdaniem nie ma sensu, Kochana. Albo idź do takiego z super, albo czekaj Inaczej tylko się zdołujesz niepotrzebnie, bo z powodu kiepskiego sprzętu będzie słabo cokolwiek widać
Ja patrzę, czy są zdjęcia sprzętu USG wrzucone (np. na stronie ginekologa lub miejsca, w którym przyjmuje) i wizualnie oceniam Plus jak miejsce jest ą ę takie nowoczesne całe i eleganckie, to zazwyczaj i sprzęt taki jest No i po jakości obrazu na USG też widać bardzo
reklama
godzbal
Ja mam jeszcze 5 dni do wizyty. Jakoś szybko mi czas leci tym razem pamietam, że w pierwszej ciąży, to mi się tak dłużyło wszystko