developerka
Fanka BB :)
Ooo to sporo nas wizytuje za tydzień ja będę wtedy 6+6, więc powinno być serduszkoTez mam tylozgiecie i tez kolejna wizyta za tydzien Oby ten czas szybko zlecial.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ooo to sporo nas wizytuje za tydzień ja będę wtedy 6+6, więc powinno być serduszkoTez mam tylozgiecie i tez kolejna wizyta za tydzien Oby ten czas szybko zlecial.
Ja za tydzień mam wizytę i chyba muszę cierpliwie poczekaćnie martw się u mnie jest podobnie niby z OM 6+0 ale powiedziała mi dziś że jest mniej. I ja mam dopiero wizytę za 3 tygodnie bo mają urlop! A nasze zdj wyglądają podobnie chociaż też się trochę z martwiłam bo niektóre dziewczyny już maja zarodki na takim etapie. Ale pani doktor powoedziala że jest dobrze
Pierwszą betę robiłam juz 6 dni przed terminem okresu i powtarzalam juz wielokrotnie -ręce mam już jak zawodowy narkoman i w najblizszym czasie raczej nie powinnam robic więcej przyrosty mialam przecietnoe 120% ale zdarzaly sie skoki ponad 200%Wysokie przyrosty??
Kiedy robiłaś pierwsza betę? W środę, dobrze kojarzę?
Dziewczyny, czy dobrze rozumiem, że 6 tydzień od miesiączki to jeszcze za wcześnie, żeby zobaczyć cokolwiek na usg?
Ja byłam 16.07 i pęcherzyk miał 3.7mmByłam 10dni temu i był dosłownie tyci pęcherzyk okolo1mm miał. Martwię się że coś nie tak jest
No coś Ty, wizytę miałam 5+2, tylko pęcherzyk ciążowyA u ciebie było już widać zarodek? Wybacz niepamietam
ciesz się że już za tydzień chciałabym też mieć wcześniej niż 3 tygodnieJa za tydzień mam wizytę i chyba muszę cierpliwie poczekać
Ja oglądam,może wydaje się o wiele za wcześnie,ale znając mnie zajmie mi to parę miesięcyDo dziewczyn, które po cichu ogladaja wozki ciekawe czy kupimy te, ktore nam się teraz podobają czy będą zupełnie inne...
Ja byłam 16.07 i pęcherzyk miał 3.7mm
To może i ja mam jeszcze szansę że będzie ok nic nie zrobię trzeba poczekaćNo coś Ty, wizytę miałam 5+2, tylko pęcherzyk ciążowy