Cukierkowa20pare
Fanka BB :)
Daj znać koniecznieJa idę na 19:45
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Daj znać koniecznieJa idę na 19:45
Pokazesz jak wygladal scan? Mialam napisac to samo co blanny, zarodek pojawia sie do 6mm pecherzyka zoltkowego. Super, ze jest wszystko dobrzeTaak masz rację, teraz patrzę na usg i jest zaznaczony cały pęcherzyk, a nie tylko żółtkowy
Proszę bardzoPokazesz jak wygladal scan? Mialam napisac to samo co blanny, zarodek pojawia sie do 6mm pecherzyka zoltkowego. Super, ze jest wszystko dobrze
Ja mam jutro o 9.15 wizytę ,w celu rozwiania wlasnie obaw o wysokie przyrosty bety ,tydzień temu byl pęcherzyk 3mm więc raczej na zarodek jutro nie mam szans .Jutro będę 5+6Ahoj Przejrzałam wszystkie strony i widzę że dzisiaj macie słaby dzień w większości bo się niesamowicie nakręcacie. Po co czytacie tyle w internecie? Potem się dziwić że wyszukujecie u siebie niewiadomo czego. Dziewczyny tylko spokój nas może uratować
A jutro kto ma wizyty? Kto nam na weekend dostarcza świetnych nowin?
Dziś podobno 5+6dni ! Ale super!!!Ooo to tak jak ja w którym tyg. Jesteś?
Wysokie przyrosty??Ja mam jutro o 9.15 wizytę ,w celu rozwiania wlasnie obaw o wysokie przyrosty bety ,tydzień temu byl pęcherzyk 3mm więc raczej na zarodek jutro nie mam szans .Jutro będę 5+6
Tak! moja ciąża zaczęła się w trakcie infekcji, dobrze, że szybko się dowiedziałam, bo brałam urofuraginum na zapalenie pęcherza, a podobno to lek zakazany w ciąży na unormowanie flory bakteryjnej naszych okolic ginekolożka zaleciła mi podmywanie/polewanie się (nie irygację!!!) tantum rosa, podziałało.Jeszcze się zapytam czy stosowałyście coś na infekcje w ciąży? Może coś możecie polecić? Miałam robiony wymaz ale na wynik trzeba czekać a boję się żeby się na dobre nie rozchulało...
A przypomnij mi który Tc? I jaka na betę oraz przyrosty?Ja mam podobnie ,wysoka beta i duze przyrosty ,zaczęłam sie denerwować czy nie jest to np zasniad wiec umówiłam sie jutro rano u swietnego ginekologa z super sprzętem ,zeby zobaczyc co sie dzieje i zdam relację
U mnie tak samo- a najlepsze że poprzednią infekcje miałam w ciąży ;p Później przerwa aż do teraz. I dokładnie tak jak wcześniej- początek ciąży i infekcja ;/A już myślałam że tylko mnie tak łapie. Mam wrażenie że to od luteiny dopochwowej ale mogę się mylić. Dzięki za informację najwyżej się umówię na infolinię Luxmed po receptę. Póki co kupiłam Multi-Gyn może pomoże.