reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2022

Dziewczyny, a czy Wy też macie chwilowe problemy z sercem? Na przykład dziś, wyszłam na spacer i już po 5 minutach zalała mnie fala gorąca, serce zwolniło, kilka takich mocnych i wolnych uderzeń. Zwolniłam tempo, choć i tak szłam wolno, i jeszcze kilka minut mnie to trzymało na przemian z serią takich szybkich uderzeń. Przestraszyłam się, bo tak miałam już chyba czwarty raz od początku ciąży.

reklama
Kochana, nie martw się na zapas... U mnie 5+6 nawet nie było pęcherzyka żółtkowego widać. Wszystko będzie ok. Ciąża się rozwija przecież. :) Na pewno wszystko jest ok!
masz zdjęcie? I Jeśli oczywiście chcesz pokazać 🙂
Staram się myśleć pozytywnie ale wiesz jak jest🤷‍♀️ rozważam wizytę w poniedziałek lub wtorek u drugiego gina chociaż niewiem czy warto bo ma gorsze usg.

Załączniki

• Screenshot_20210722_184648_com.android.gallery3d.jpg
    Screenshot_20210722_184648_com.android.gallery3d.jpg
    191,7 KB · Wyświetleń: 87
Ahoj 🙂 Przejrzałam wszystkie strony i widzę że dzisiaj macie słaby dzień w większości bo się niesamowicie nakręcacie. Po co czytacie tyle w internecie? Potem się dziwić że wyszukujecie u siebie niewiadomo czego. Dziewczyny tylko spokój nas może uratować 😉🙂

A jutro kto ma wizyty? Kto nam na weekend dostarcza świetnych nowin? 😃
Ja mam jutro o 9.15 wizytę ,w celu rozwiania wlasnie obaw o wysokie przyrosty bety ,tydzień temu byl pęcherzyk 3mm więc raczej na zarodek jutro nie mam szans .Jutro będę 5+
A przypomnij mi który Tc? I jaka na betę oraz przyrosty?
Jutro bede 5+6 ,beta dzisiaj ponad 50 tys ,przyrosty od poczatku mialam po ok 120%,ale zdarzaly sie tez ponad 220% .

Staram się myśleć pozytywnie ale wiesz jak jest🤷‍♀️ rozważam wizytę w poniedziałek lub wtorek u drugiego gina chociaż niewiem czy warto bo ma gorsze usg.
To moim zdaniem nie ma sensu, Kochana. Albo idź do takiego z super, albo czekaj :) Inaczej tylko się zdołujesz niepotrzebnie, bo z powodu kiepskiego sprzętu będzie słabo cokolwiek widać
A powiedzcie mi Kochane, jak się dowiadujecie który lekarz ma lepszy sprzęt? :D
Ja patrzę, czy są zdjęcia sprzętu USG wrzucone (np. na stronie ginekologa lub miejsca, w którym przyjmuje) i wizualnie oceniam :D Plus jak miejsce jest ą ę ;) takie nowoczesne całe i eleganckie, to zazwyczaj i sprzęt taki jest :) No i po jakości obrazu na USG też widać bardzo

nie martw się u mnie jest podobnie 🙂 niby z OM 6+0 ale powiedziała mi dziś że jest mniej. I ja mam dopiero wizytę za 3 tygodnie bo mają urlop! A nasze zdj wyglądają podobnie 🥰 chociaż też się trochę z martwiłam bo niektóre dziewczyny już maja zarodki na takim etapie. Ale pani doktor powoedziala że jest dobrze

Załączniki

• c7499810-2330-4b8e-be31-c41515f55f9d.jpg
    c7499810-2330-4b8e-be31-c41515f55f9d.jpg
    180,4 KB · Wyświetleń: 68
To moim zdaniem nie ma sensu, Kochana. Albo idź do takiego z super, albo czekaj :) Inaczej tylko się zdołujesz niepotrzebnie, bo z powodu kiepskiego sprzętu będzie słabo cokolwiek widać

Ja patrzę, czy są zdjęcia sprzętu USG wrzucone (np. na stronie ginekologa lub miejsca, w którym przyjmuje) i wizualnie oceniam :D Plus jak miejsce jest ą ę ;) takie nowoczesne całe i eleganckie, to zazwyczaj i sprzęt taki jest :) No i po jakości obrazu na USG też widać bardzo
Dlatego właśnie się zastanawiam, może znajdę kogoś z podobnym sprzętem albo poczekam do za tydzień 🤷‍♀️

reklama
Do góry