Podobne tematy
- Ladycarooo
- Staramy się
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja jeszcze jutro wizytuje między 16, a 17:00 będzie wtedy 5+6Super widzę że jest nas więcej ktoś jeszcze jutro wizytę ma?
Witaj w klubieBoże...dziś chodzę cały dzień i tylko te cycki macam czy mnie bolą czy nie...
Ja nie mam co ma bo mnie nie boląWitaj w klubie
Ja nie mam co bo są małeJa nie mam co ma bo mnie nie bolą
Ja mam jutro na 16, ale będę 4+4 dopiero…To już jest nas 4 mam nadzieję że wszystkie wrócą z dobrymi nowinkami i pięknymi zdieciami
Jeszcze ja mam jutro na 16 4+4Jutrzejsze wizyty
9:00 @Ania20719
9:40 @babydust 8+3tc
11:00 @stillgrey213 6+5tc
@Smerfetka94 5+6tc
16:15 @Lili 088 6+0tc
Jesteśmy praktycznie tak samo jestem bardzo ciekawa co będzie widaćJa mam jutro na 16, ale będę 4+4 dopiero…
Trzymam kciuki! [emoji8]nie poddajemy się! Udało nam się umówić jeszcze dziś wizytę o 17 jak na spokojnie spojrzałam na ten drugi obraz usg od lekarza, który stwierdził, że nic nie ma to widać tam maluteńki zarodek przyklejony do pęcherzyka żółtkowego.
Podrzucam Wam tu zdjęcie
Poczytałam tez trochę o tym odklejeniu się kosmówki, większość dziewczyn dostawało zwolnienia i zalecenie leżenia, a mi lekarz powiedział, że mogę pracować(przypominam, że pracuje w obsłudze klienta, praca stojąca, po 12 h) Głównie dlatego zdecydowaliśmy się na wizytę jeszcze dziś - jak to mówią, do 3 razy sztuka [emoji4]