reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2022

reklama
@Mikifyful spokojnie kochana. Każą leżeć to leż, odpoczywaj, pooglądaj coś miłego i głowa do góry. Czasami tak byqa że początki są ciężkie a potem już z górki 🙂
Zarodek jest, serduszko jest więc jeszcze nic straconego. Dbaj o siebie 🧡

reklama
nie poddajemy się! Udało nam się umówić jeszcze dziś wizytę o 17 :) jak na spokojnie spojrzałam na ten drugi obraz usg od lekarza, który stwierdził, że nic nie ma to widać tam maluteńki zarodek przyklejony do pęcherzyka żółtkowego.
Podrzucam Wam tu zdjęcie

Poczytałam tez trochę o tym odklejeniu się kosmówki, większość dziewczyn dostawało zwolnienia i zalecenie leżenia, a mi lekarz powiedział, że mogę pracować(przypominam, że pracuje w obsłudze klienta, praca stojąca, po 12 h) Głównie dlatego zdecydowaliśmy się na wizytę jeszcze dziś - jak to mówią, do 3 razy sztuka [emoji4]
Trzymam kciuki! [emoji8]

Do góry