reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2022

Też kwestią tego było nastraszenie przez lekarza, że w takim tygodniu powinno być cokolwiek widać i już mi przedstawiał wizję samoistnego poronienia albo pójścia do szpitala i wywołania poronienia farmakologicznie. Spróbuję się umówić do lekarki do której wcześniej chodziłam może jednak będzie bardziej profesjonalna. Zdziwiłam się też , że na badaniu nie zauważył u mnie macicy dwurożnej gdzie poprzedni lekarze zauważyli ją od razu, a on poprosił mnie o przedstawienie mu dokumentów potwierdzających tą wadę.

Dziękuję spróbuję poczekać, a Ty w którym tygodniu ciąży jesteś?
Daj znać jak się zakończyła twoja historia🙂

Ostatnia edycja:
reklama
Mnie dzisiaj naszła na ogórki kiszone takie 3 dniowe, zjadłam prawie 6 i troszkę zwymiotowałam tymi ogórkami później. Ale muszę kupić słoninę i zrobić smalec bo za mną chodzi o takie ogórki 3 dniowe.
Ja wczoraj wieczorem miałam na nie taki apetyt że cały słoik pochłonęłam 🙈

Ja mam wizytę 27.07 z usg :)

Dostaniemy nowy wątek prywatny. Będzie trzeba zrobić listę chętnych na prywatny wątek i wysłać admince. Ona utworzy prywatny wątek i Doda nas z listy. W wiadomości dostaniemy link do prywatnego forum :) Ten oczywiście zostanie.
Będzie można zrobić tabelkę na osobnym wątku z „danymi” każdej z nas. Czyli nick, imię, wiek, data z om xzy data z usg. Miałyśmy tak z dziewczynami na lutówkach i się super sprawdziło :)

super! Cieszę sie bardzo!
No właśnie! Tak coś myślałam i dobrze😊 Taki wątek też miałam na czerwcowych mamach i coś kojarzyłam, że to szło przez adminkę 😊😊 Okej ja w każdym razie już się z nią skontaktowałam i pewnie będę musiała wysłać jej listę z naszymi nickami. Wątkiem bedzie mogło zarządzać kilka osób tj. być moderatorem?

Chętne dziewczyny na wątek prywatny zgłaszajcie się. Będę wpisywać już na listę dla adminki 😊
Edit: odpiszcie na post albo go zalajkujcie będzie najłatwiej 😊

No właśnie! Tak coś myślałam i dobrze😊 Taki wątek też miałam na czerwcowych mamach i coś kojarzyłam, że to szło przez adminkę 😊😊 Okej ja w każdym razie już się z nią skontaktowałam i pewnie będę musiała wysłać jej listę z naszymi nickami. Wątkiem bedzie mogło zarządzać kilka osób tj. być moderatorem?

Chętne dziewczyny na wątek prywatny zgłaszajcie się. Będę wpisywać już na listę dla adminki 😊
Myślę że prywatny wątek to dobra sprawa wiec jestem chętna 😁

Edit: odpiszcie na post albo go zalajkujcie będzie najłatwiej 😊
Zgłaszam się 🙋🏼‍♀️

Dziewczyny, stworzyłam ukrytą grupę żeby nikt niechciany, nieznajomy Nas nie odkrył 😁😁😂
Jeśli któraś chce dołączyć to proszę o wiadomość prywatna i wyślę link.
Zdajemy sobie sprawę że możemy za jakiś czas wchodzić w tematy prywatne i nie chciałybyśmy żeby gdzieś to ktoś wyniósł poza grup
Możesz mi linka wysłać ?:)

reklama
No właśnie! Tak coś myślałam i dobrze[emoji4] Taki wątek też miałam na czerwcowych mamach i coś kojarzyłam, że to szło przez adminkę [emoji4][emoji4] Okej ja w każdym razie już się z nią skontaktowałam i pewnie będę musiała wysłać jej listę z naszymi nickami. Wątkiem bedzie mogło zarządzać kilka osób tj. być moderatorem?

Chętne dziewczyny na wątek prywatny zgłaszajcie się. Będę wpisywać już na listę dla adminki [emoji4]
Edit: odpiszcie na post albo go zalajkujcie będzie najłatwiej [emoji4]
Zgłaszam się;) u nas taki wątek zamknięty przetrwał do tej pory, mamy dalej kontakt ze sobą, a jestem z czerwcowych mam 2019 [emoji2]

Do góry