reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2022

Też kwestią tego było nastraszenie przez lekarza, że w takim tygodniu powinno być cokolwiek widać i już mi przedstawiał wizję samoistnego poronienia albo pójścia do szpitala i wywołania poronienia farmakologicznie. Spróbuję się umówić do lekarki do której wcześniej chodziłam może jednak będzie bardziej profesjonalna. Zdziwiłam się też , że na badaniu nie zauważył u mnie macicy dwurożnej gdzie poprzedni lekarze zauważyli ją od razu, a on poprosił mnie o przedstawienie mu dokumentów potwierdzających tą wadę.

Dziękuję spróbuję poczekać, a Ty w którym tygodniu ciąży jesteś?
Daj znać jak się zakończyła twoja historia🙂

Ostatnia edycja:
reklama
Mnie dzisiaj naszła na ogórki kiszone takie 3 dniowe, zjadłam prawie 6 i troszkę zwymiotowałam tymi ogórkami później. Ale muszę kupić słoninę i zrobić smalec bo za mną chodzi o takie ogórki 3 dniowe.
Ja wczoraj wieczorem miałam na nie taki apetyt że cały słoik pochłonęłam 🙈

Ja mam wizytę 27.07 z usg :)

Dostaniemy nowy wątek prywatny. Będzie trzeba zrobić listę chętnych na prywatny wątek i wysłać admince. Ona utworzy prywatny wątek i Doda nas z listy. W wiadomości dostaniemy link do prywatnego forum :) Ten oczywiście zostanie.
Będzie można zrobić tabelkę na osobnym wątku z „danymi” każdej z nas. Czyli nick, imię, wiek, data z om xzy data z usg. Miałyśmy tak z dziewczynami na lutówkach i się super sprawdziło :)

super! Cieszę sie bardzo!
No właśnie! Tak coś myślałam i dobrze😊 Taki wątek też miałam na czerwcowych mamach i coś kojarzyłam, że to szło przez adminkę 😊😊 Okej ja w każdym razie już się z nią skontaktowałam i pewnie będę musiała wysłać jej listę z naszymi nickami. Wątkiem bedzie mogło zarządzać kilka osób tj. być moderatorem?

Chętne dziewczyny na wątek prywatny zgłaszajcie się. Będę wpisywać już na listę dla adminki 😊
Edit: odpiszcie na post albo go zalajkujcie będzie najłatwiej 😊

No właśnie! Tak coś myślałam i dobrze😊 Taki wątek też miałam na czerwcowych mamach i coś kojarzyłam, że to szło przez adminkę 😊😊 Okej ja w każdym razie już się z nią skontaktowałam i pewnie będę musiała wysłać jej listę z naszymi nickami. Wątkiem bedzie mogło zarządzać kilka osób tj. być moderatorem?

Chętne dziewczyny na wątek prywatny zgłaszajcie się. Będę wpisywać już na listę dla adminki 😊
Myślę że prywatny wątek to dobra sprawa wiec jestem chętna 😁

Edit: odpiszcie na post albo go zalajkujcie będzie najłatwiej 😊
Zgłaszam się 🙋🏼‍♀️

Dziewczyny, stworzyłam ukrytą grupę żeby nikt niechciany, nieznajomy Nas nie odkrył 😁😁😂
Jeśli któraś chce dołączyć to proszę o wiadomość prywatna i wyślę link.
Zdajemy sobie sprawę że możemy za jakiś czas wchodzić w tematy prywatne i nie chciałybyśmy żeby gdzieś to ktoś wyniósł poza grup
Możesz mi linka wysłać ?:)

reklama
No właśnie! Tak coś myślałam i dobrze[emoji4] Taki wątek też miałam na czerwcowych mamach i coś kojarzyłam, że to szło przez adminkę [emoji4][emoji4] Okej ja w każdym razie już się z nią skontaktowałam i pewnie będę musiała wysłać jej listę z naszymi nickami. Wątkiem bedzie mogło zarządzać kilka osób tj. być moderatorem?

Chętne dziewczyny na wątek prywatny zgłaszajcie się. Będę wpisywać już na listę dla adminki [emoji4]
Edit: odpiszcie na post albo go zalajkujcie będzie najłatwiej [emoji4]
Zgłaszam się;) u nas taki wątek zamknięty przetrwał do tej pory, mamy dalej kontakt ze sobą, a jestem z czerwcowych mam 2019 [emoji2]

Do góry