DobreMyśli
Fanka BB :)
Ja z jednego takiego forum (wrzesniówki 2013) mam do dziś najlepsza przyjaciółkę
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
O, to mamy wizytę tego samego dnia!Tak, aplikacja tak liczy. Wizytę mam 6 sierpnia to się dowiem jak jest faktycznie.
Ja też się zgłaszamNo właśnie! Tak coś myślałam i dobrze Taki wątek też miałam na czerwcowych mamach i coś kojarzyłam, że to szło przez adminkę Okej ja w każdym razie już się z nią skontaktowałam i pewnie będę musiała wysłać jej listę z naszymi nickami. Wątkiem bedzie mogło zarządzać kilka osób tj. być moderatorem?
Chętne dziewczyny na wątek prywatny zgłaszajcie się. Będę wpisywać już na listę dla adminki
Edit: odpiszcie na post albo go zalajkujcie będzie najłatwiej
My mamy na listopadówkach podobnie galerie bobasów mamy, listę mam nick,data urodzenia wcześniej terminy porodu i jest fajnie.Ja mam wizytę 27.07 z usg
Dostaniemy nowy wątek prywatny. Będzie trzeba zrobić listę chętnych na wątek i wysłać admince. Ona utworzy prywatny wątek i doda nas z listy. W wiadomości dostaniemy link do prywatnego forum i zaczynamy od zera Ten oczywiście zostanie.
Będzie można zrobić tabelkę na osobnym wątku z „danymi” każdej z nas. Czyli nick, imię, wiek, data z om xzy data z usg. Miałyśmy tak z dziewczynami na lutówkach i się super sprawdziło
super! Cieszę sie bardzo!
Dawno nie jadłam takiej pajdy ze smalcem. Ostatnio dwa lata temu na imprezie firmowej miesiąc przed porodem a wielbięOgórków to mam sporo tym bardziej jutro muszę iść oberwać, a na smalec jakoś mnie wzięło i najlepiej takie ogóreczki [emoji2]
tak, mogą być chyba dwie czy trzy osoby moderatoramiNo właśnie! Tak coś myślałam i dobrze Taki wątek też miałam na czerwcowych mamach i coś kojarzyłam, że to szło przez adminkę Okej ja w każdym razie już się z nią skontaktowałam i pewnie będę musiała wysłać jej listę z naszymi nickami. Wątkiem bedzie mogło zarządzać kilka osób tj. być moderatorem?
Chętne dziewczyny na wątek prywatny zgłaszajcie się. Będę wpisywać już na listę dla adminki
Edit: odpiszcie na post albo go zalajkujcie będzie najłatwiej
Na którą masz? Ja na 14:30Też idę 27 będzie wtedy 8+2
Ok świetnie! To proszę teraz Was o informacje, kto chce być moderatorem. Jakieś typy? Ktoś chętny? Potrzebujemy 3 osób, tak będę zgłaszać adminceDawno nie jadłam takiej pajdy ze smalcem. Ostatnio dwa lata temu na imprezie firmowej miesiąc przed porodem a wielbię
tak, mogą być chyba dwie czy trzy osoby moderatorami
Ja oczywiście chętna pierwsza na wątek zamknięty !
My z Lutówkami również mamy kontakt do tej pory i tutaj i na fb. Super więzi się stworzyły
Na którą masz? Ja na 14:30
Ja poproszeNo właśnie! Tak coś myślałam i dobrze[emoji4] Taki wątek też miałam na czerwcowych mamach i coś kojarzyłam, że to szło przez adminkę [emoji4][emoji4] Okej ja w każdym razie już się z nią skontaktowałam i pewnie będę musiała wysłać jej listę z naszymi nickami. Wątkiem bedzie mogło zarządzać kilka osób tj. być moderatorem?
Chętne dziewczyny na wątek prywatny zgłaszajcie się. Będę wpisywać już na listę dla adminki [emoji4]
Edit: odpiszcie na post albo go zalajkujcie będzie najłatwiej [emoji4]
Oj u nas jest kilka razy do roku smalec, a że teraz ciąża i naszła mnie ochota jutro jade po słoninę i będę robić smalec [emoji2]Dawno nie jadłam takiej pajdy ze smalcem. Ostatnio dwa lata temu na imprezie firmowej miesiąc przed porodem [emoji1787] a wielbię [emoji3590]
tak, mogą być chyba dwie czy trzy osoby moderatorami
Ja oczywiście chętna pierwsza na wątek zamknięty !
My z Lutówkami również mamy kontakt do tej pory i tutaj i na fb. Super więzi się stworzyły
Na którą masz? Ja na 14:30
Ale superO, to mamy wizytę tego samego dnia!
@godzbal Dopiero 18:20 czy 18:40 to będzie pierwsza wizyta?Na którą masz? Ja na 14:30