DobreMyśli
Fanka BB :)
Ja z jednego takiego forum (wrzesniówki 2013) mam do dziś najlepsza przyjaciółkę ![Red heart :heart: ❤️](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/2764.png)
![Red heart :heart: ❤️](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/2764.png)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
O, to mamy wizytę tego samego dnia!Tak, aplikacja tak liczy. Wizytę mam 6 sierpnia to się dowiem jak jest faktycznie.
Ja też się zgłaszamNo właśnie! Tak coś myślałam i dobrzeTaki wątek też miałam na czerwcowych mamach i coś kojarzyłam, że to szło przez adminkę
Okej ja w każdym razie już się z nią skontaktowałam i pewnie będę musiała wysłać jej listę z naszymi nickami. Wątkiem bedzie mogło zarządzać kilka osób tj. być moderatorem?
Chętne dziewczyny na wątek prywatny zgłaszajcie się. Będę wpisywać już na listę dla adminki
Edit: odpiszcie na post albo go zalajkujcie będzie najłatwiej![]()
My mamy na listopadówkach podobnie galerie bobasów mamy, listę mam nick,data urodzenia wcześniej terminy porodu i jest fajnie.Ja mam wizytę 27.07 z usg
Dostaniemy nowy wątek prywatny. Będzie trzeba zrobić listę chętnych na wątek i wysłać admince. Ona utworzy prywatny wątek i doda nas z listy. W wiadomości dostaniemy link do prywatnego forum i zaczynamy od zeraTen oczywiście zostanie.
Będzie można zrobić tabelkę na osobnym wątku z „danymi” każdej z nas. Czyli nick, imię, wiek, data z om xzy data z usg. Miałyśmy tak z dziewczynami na lutówkach i się super sprawdziło
super! Cieszę sie bardzo!
Dawno nie jadłam takiej pajdy ze smalcem. Ostatnio dwa lata temu na imprezie firmowej miesiąc przed porodemOgórków to mam sporo tym bardziej jutro muszę iść oberwać, a na smalec jakoś mnie wzięło i najlepiej takie ogóreczki [emoji2]
tak, mogą być chyba dwie czy trzy osoby moderatoramiNo właśnie! Tak coś myślałam i dobrzeTaki wątek też miałam na czerwcowych mamach i coś kojarzyłam, że to szło przez adminkę
Okej ja w każdym razie już się z nią skontaktowałam i pewnie będę musiała wysłać jej listę z naszymi nickami. Wątkiem bedzie mogło zarządzać kilka osób tj. być moderatorem?
Chętne dziewczyny na wątek prywatny zgłaszajcie się. Będę wpisywać już na listę dla adminki
Edit: odpiszcie na post albo go zalajkujcie będzie najłatwiej![]()
Na którą masz? Ja na 14:30Też idę 27będzie wtedy 8+2
Ok świetnie! To proszę teraz Was o informacje, kto chce być moderatorem.Dawno nie jadłam takiej pajdy ze smalcem. Ostatnio dwa lata temu na imprezie firmowej miesiąc przed porodema wielbię
tak, mogą być chyba dwie czy trzy osoby moderatorami
Ja oczywiście chętna pierwsza na wątek zamknięty !
My z Lutówkami również mamy kontakt do tej pory i tutaj i na fb. Super więzi się stworzyły
Na którą masz? Ja na 14:30![]()
Ja poproszeNo właśnie! Tak coś myślałam i dobrze[emoji4] Taki wątek też miałam na czerwcowych mamach i coś kojarzyłam, że to szło przez adminkę [emoji4][emoji4] Okej ja w każdym razie już się z nią skontaktowałam i pewnie będę musiała wysłać jej listę z naszymi nickami. Wątkiem bedzie mogło zarządzać kilka osób tj. być moderatorem?
Chętne dziewczyny na wątek prywatny zgłaszajcie się. Będę wpisywać już na listę dla adminki [emoji4]
Edit: odpiszcie na post albo go zalajkujcie będzie najłatwiej [emoji4]
Oj u nas jest kilka razy do roku smalec, a że teraz ciąża i naszła mnie ochota jutro jade po słoninę i będę robić smalec [emoji2]Dawno nie jadłam takiej pajdy ze smalcem. Ostatnio dwa lata temu na imprezie firmowej miesiąc przed porodem [emoji1787] a wielbię [emoji3590]
tak, mogą być chyba dwie czy trzy osoby moderatorami
Ja oczywiście chętna pierwsza na wątek zamknięty !
My z Lutówkami również mamy kontakt do tej pory i tutaj i na fb. Super więzi się stworzyły
Na którą masz? Ja na 14:30![]()