Podobne tematy
- Ladycarooo
- Staramy się
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
to na spokojnie jeszcze poczekac trzebaWłaśnie nie widać było pęcherzyka żółciowego. Jeden pęcherzyk miał 10mm, a drugi 7mm.
Chyba nie Bo to trzeba chyba założyć grupę, a my mamy wątek. Dokładnie to nie wiem Może któraś z Was się orientuje czy można?A nie da się tego zrobić prywatnego ?
7+5 i objawow brak gdyby nie usg to nie wiedziałabym że jestem w ciążyDziewczyny jak samopoczucie ? Jakieś objawy ... mdłości itp. To moja 3 ciąża.
Dziewczyny jak samopoczucie ? Jakieś objawy ... mdłości itp. To moja 3 ciąża.
Dziękuję bardzo za słowa otuchy, kochane jesteście. Podłamałam się trochę po wizycie, ponieważ już jestem po jednej stracie z listopada zeszłego roku.to na spokojnie jeszcze poczekac trzeba
jesli pecherzyki ladnie beda rosly to jak najbardziej szansa na serduszka tez
Witamy serdecznie kochana i zapraszamyWitajcie,
ja nieśmiało dołączę, chociaż jeszcze czekam na USG z zarodkiem i za dużo nie wiem, czy ciąża rozwija się prawidłowo, ale chociaż Was poczytam do tego czasu.
to fajnie oby tak do końca. U mnie 3 ciąża i mdłości wystąpiły znacznie szybciej niż w poprzednich dwóch. Coś okropnego ale mam nadzieję że do 12 tygodnia przejdą.7+5 i objawow brak gdyby nie usg to nie wiedziałabym że jestem w ciąży
Miło. Potrzebuje wsparciaMoja też trzecia.