Cukierkowa20pare
Fanka BB :)
Zapraszamy który tc ?Cześć Dziewczyny czy mogę i ja dołączyć?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Zapraszamy który tc ?Cześć Dziewczyny czy mogę i ja dołączyć?
Trzymam kciuki, aby się pojawiły .U mnie dopiero w 6t+4 dni licząc od OM pojawiły się widoczne 2 pęcherzyki. Na pewno w 7t+1d nie miałam jeszcze zarodka.
U mnie ciąża okazała się młodsza o 1,5 tygodnia.
Jutro idę na wizytę, mam nadzieję, że już będą zarodki
Oooo wreszcie ktoś kto też ma wizytę 29.07 ja mam na 10. 00 i to będzie 7+0 i mam nadzieję że zobaczę serduszko który to będzie Tc u ciebie?Ja 29 [emoji846]
Oo, to miło, że mamy podobne terminy.Witaj w naszym gronie ja też prawdopodobnie owulacje mialam 27.06 a ostatnią miesiączek 06.06 ale jestem w 5tc+5 według USG. Także bardzo podobne terminy czekamy na wieści z twojego USG.
Mam inne pytanie, po co bierzesz dodatkowo folik skoro bierzesz trenatal uno? Czy to nie za dużo tego kwasu foliowego? Ja biorę PRENATAL UNO + pregna DHA
5t4d.Zapraszamy który tc ?
Jak najbardziej idź na konsultacje do innego! W naszej grupie jest sporo dowodów na to, że trzeba konsultować z innymi lekarzamiTrzymam kciuki, aby się pojawiły .
Lekarz kazał mi sprawdzić betę jutro i w piątek czy rośnie. Byłam u prywatnego , ale zastanawiać się czy nie pójść do kogoś innego.
Taaak I powoli, powoli będziemy się tam przenosić.W sumie to możesz zrobic wątek prywatny. Już niedługo będziemy na takim etapie ciąży że trochę prywatności i intymności nam się przyda
Spróbuję się umówić na poniedziałek z nadzieją, że jednak może coś tam się pojawi. Dzięki wielkie za pomocJak najbardziej idź na konsultacje do innego! W naszej grupie jest sporo dowodów na to, że trzeba konsultować z innymi lekarzami
A nie da się tego zrobić prywatnego ?Taaak I powoli, powoli będziemy się tam przenosić.
Już się pojawiają dziewczyny z terminami na koniec miesiąca to myślę , że niedługo możemy założyćW sumie to możesz zrobic wątek prywatny. Już niedługo będziemy na takim etapie ciąży że trochę prywatności i intymności nam się przyda