reklama
Cukierkowa20pare
Fanka BB :)
Nadrabiaj nadrabiaj bo grupa prywatna się tworzyO rety, 40 stron do nadrobienia. Nie macie litosci
Małasyrenka
Ja całe popołudnie nadrabiałam i przy okazji zasnęłam oczywiście jak to baba w ciążyO rety, 40 stron do nadrobienia. Nie macie litosci
Cukierkowa20pare
No gaduły się tu nazbierały ale to dobrze bo w grupie zawsze razniejJa całe popołudnie nadrabiałam i przy okazji zasnęłam oczywiście jak to baba w ciąży
Mario95
A ja chciałam przypomnieć, ponieważ dużo nowych dziewczyn dołączyło, że jeśli piszemy o objawach, wizytach lekarskich, badaniach czy zdj USG to piszemy w którym tygodniu ciąży jesteśmy jest nas za dużo żeby wszystkie zapamiętać a tak poza tym to miłego wieczoru dla wszystkich! ❤
Cukierkowa20pare
Słuszna uwagaA ja chciałam przypomnieć, ponieważ dużo nowych dziewczyn dołączyło, że jeśli piszemy o objawach, wizytach lekarskich, badaniach czy zdj USG to piszemy w którym tygodniu ciąży jesteśmy jest nas za dużo żeby wszystkie zapamiętać a tak poza tym to miłego wieczoru dla wszystkich! ❤
patpat95
Skoro jesteś zorientowana w kwestii kwasu to nie mam więcej pytańOo, to miło, że mamy podobne terminy.
Dam znać po USG. To jeszcze 16 dni.
Ja już przed zajściem w ciążę brałam 0,8 mg kwasu foliowego z racji, że miałam bardzo dużo niedoborów witamin i pierwiastków. I tak zostałam przy zwiększonej dawce. Raczej trudno go przedawkować, bo to witamina z grupy B w nadmiarze wydalana z moczem więc nie martwię się.
A jak się czujesz po Prenatal uno? Bo on ma w sobie dużo imbiru. Mnie rozgrzewa i chyba działa pobudzająco na jelita.
Na razie czuję się dobrze, biorę PRENATAL UNO 1.5 tyg i nic się nie dzieje. To że działa pobudzająco na jelita to chyba dobrze ale nie zauważyłam zmiany, nigdy nie miałam problemu z wizytami w toalecie. Czasem jestem nawet 2 razy także jak dziewczyny piszą że się męczą to chyba się cieszę że nie mam tego problemu.
Co do ogólnego samopoczucia to nie mam apetytu, wstaje o 7 a o 10 jestem już nie do życia. Najgorsze jest to że im więcej śpię tym bardziej chce mi się spać i ziewam jak nakręcona. Dziś spalam 4h w dzień
Elena91
Witajcie, ja też nieśmiało dołączam U mnie pierwsza ciąża, trochę z zaskoczenia, dlatego wciąż ciężko mi w to uwierzyć. Dzisiejsza beta to ponad 9600, miesiączka była 11.06., a o tym, że coś się dzieje, dowiedziałam się podczas rutynowych badań, jak beta wynosiła zaledwie 9! Czekam jeszcze na usg, staram się nie zwariować, ale jestem zła, że nikt mnie nigdy nie uprzedził, że pierwsze tygodnie to największy stres w życiu!
reklama